A făcut o poză pe stadionul unde murise fiul lui, când a ajuns acasă și s-a uitat la ea a încremenit și a început să plângă! ,,Îngerul e lângă noi!”, imaginea e pur și simplu de pe altă lume!

Fiul acestui bărbat a murit pe când era pe drum către stadionul de fotbal atunci când un semicamion i-a lovit mașina. Când Brian Roth, un bunic, a făcut această poză nepotului său, imaginea a devenit imediat virală!

Fotografia a fost realizată cu o cameră de unică folosință, în ea apărea un înger care plana deasupra a doi băieți. Atunci când povestea a ajuns la știri, Lauder se uita.

În acel moment Doug Lauder a știut că acela era fiul lui, Kyle, care îi transmitea în acest fel că se află într-un loc mai bun. Pur și simplu erau prea multe coincidențe. Același teren unde murise el? Lauder se uita la știri exact în acel moment când au dat povestea cu îngerul din fotografie? Că în imagine se vedea extrem de clar forma unui înger?


Și fiica lui Lauder, Ashley, este convinsă fiindcă, spune ea, Kyle era cam lăudăros de fel și mereu se dădea în spectacol cu ceva. Ea spune că nu e nicio surpriză pentru ea că fratele ei s-a băgat în poza oamenilor chiar și din viața de dincolo!

Deși Lauder știe că mulți nu-l cred, el speră că și ceilalți vor primi aceeași speranță de la acea imagine, așa cum a primit el.

Iată un clip despre asta: