A fost la un pas de moarte, toți o credeau pierdută, dar au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată acum! Așa a ajuns să arate Cher la 72 de ani, după ce boala a măcinat-o!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-12-4.mp4″][/video2]

Celebra cântăreață Cher la fost la un pas de moarte și a fost nevoită să stea numai prin spitale, totul din cauza unei infecții puternice. Artista care a fost numită „regina operațiilor estetice” a revenit acum în forță, dând din nou lovitura cu ultima ei apariție pe covorul roșu din Londra.

Totul s-a petrecut la premiera filmului „Mamma Mia”, varianta din anul 2018. Cu o energie debordantă și un șarm caracteristic, actrița le-a eclipsat pe colegele sale de breaslă mai tinere. Cher și-a făcut apariția cu un păr des, negru ca abanosul și un ten strălucitor, ajutat și de intervențiile medicului estetician. Cu toate acestea, Cher a făcut furori, îmbrăcată într-un body transparent, cu silicoanele la vedere și un sacou negru, potrivit spynews.ro.

Chiar dacă are 72 de ani, actrița și cântăreața este foarte activă și nu dă semne că ar vrea să pună capăt carierei sale atât de bogate care durează de peste 40 de ani. Vă invităm să priviți clipul de mai sus pentru a vedea cât de impecabil arată ea acum.

Sursa: spynews.ro