A găsit în casa unui om bătrân mai mult păr de animal încâlcit! Când a pus mâna pe el a văzut că începea să miște! A trebuit să caute mult până a găsit chipul animăluțului. A rămas șocat când a văzut ce se ascundea sub kilogramele de blană!

Sinbad este o pisică persană în vârstă de 9 ani care a trăit toată viața lângă un om în vârstă. La un moment dat acesta și-a dat seama că nu mai putea avea grijă de pietenul său cu blană și că trebuie să își abandoneze prietenul cu blană. Omul l-a dus la adăpost, dar oamenilor care lucrau acolo nu le-a venit să creadă.

Pisica cea drăguță era acoperită de aproape 3 kilograme de blană care atârna în jurul ei ca o veritabilă pătură. Sinbad era deshidratat, părea foarte slăbit, așa că unul dintre oamenii adăpostului și-a dedicat o zi întreagă pentru a-l scăpa de blana care ajunsese să îi fie o cușcă.

Iată ce se ascundea sub kilogramele de blană:

CITEȘTE ȘI: Erau prea săraci, nu își permiteau o nuntă, dar se iubeau mult și voiau neapărat să se căsătorească! Așa că au făcut-o, dar cum au reușit asta a cutremurat o țară întreagă. Cei doi au ajuns acum un simbol, iată de ce

Haideți să vorbim despre iubire! Iată o poveste care te va inspira cu siguranță!

Ann și Wilson Mutura au format un cuplu timp de 3 ani, dar până la urmă au înțeles că voiau să își petreacă toată viața împreună. Totuși, erau prea săraci pentru a-și permite cheltuielile unei nunți. dar cei doi erau atât de îndrăgostiți încât au decis să facă pasul cel mare duminică, pe 22 ianuarie, purtând blugi și niște tricouri vechi.

Această nuntă nu a fost la fel de impresionantă ca cele la care am participat majoritatea dintre noi, dar această nuntă nu și-a propus să impresioneze, totul a fost despre dragostea pe care o purtau unul pentru celălalt. Nu au avut domnișoare de onoare, așa că doi oameni care erau în biserică s-au oferit pentru a le fi martori.

Ceremonia lor a costat doar 1 dolar! După ce s-au căsători au fost în culmea fericirii, au mers acasă și au trăit umil și demn ca și până atunci. Dar după ce povestea lor a fost aflată zeci de oameni au donat bani pentru a le oferi celor doi nunta de vis pe care o meritau, o nuntă care le-ar face și pe vedete invidioase.

Zis și făcut. Dar surprizele nu s-au terminat aici, celor doi li s-a mai făcut un cadou: o lună de miere cu toate cheltuielile plătite. Această poveste a amintit multor oameni despre sensul real al iubirii adevărate. Nu este vorba despre muzică sau despre decorul scump, ci despre un angajament pe viață pe care îl faci față de o persoană specială.

Pentru acești doi oameni nu contează ce le va scoate viața în drum, cel mai important este că se au unul pe celălalt. Le dorim tot binele din lume!

Distribuie această poveste frumoasă în această lună a iubirii.