A găsit un ou moale, uriaș și plin de cute, era de parcă avea piele, vene. Când l-a spart și a văzut ce era în el, a luat camera și a înregistrat totul! „E viu?!”

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-1-6.mp4"][/video2]

Oul cutat și uriaș se pare că provine de la o găină Orpington, o specie de găini întâlnită mai ales în Marea Britanie. Acestea fac ouă maronii care pot părea foarte diferite de cele albe cu care suntem toți obișnuiți. Conținutul lor, însă, e același, sau așa ți-ai imagina…

Această femeie nu și-a putut crede ochilor când a găsit un ou ce părea să fie anormal de mare, având și un fel de învelitoare plină de cute și vene. Ce putea cauza așa ceva? Femeia a ținut un ou normal lângă monstruozitatea găsită, apoi a spart omul pentru ca toată lumea să poată vedea.

Când a văzut ce era înăuntru ea nu s-a putut abține, și a țipat. Nu e de parcă îi era frică sau că era ceva dezgustător, era doar neașteptat. Ce a găsit? Puteți vedea în clipul de mai sus!