A locuit complet izolat timp de o săptămână! Cum a reacționat după cele șapte zile în care nu a vorbit cu nimeni și nu a folosit deloc telefonul mobil. Nu i-a venit să creadă. Video:

Unii oameni nici nu își imaginează să stea fără cei dragi, fără să comunice cu lumea exterioară și fără să vorbească.

Un bărbat a făcut un experiment. Tu ai putea trăi o săptămână singur, complet izolat? Acest lucru a vrut să afle și Joe, care a vrut să observe ce efecte au asupra fizicului și a psihicului izolarea de ceilalți.

Fără telefon și fără să vontacteze pe nimeni, acesta și-a dat seama că singurătatea îl sufocă.

„După ce soția mea iubită Christine a murit deodată, m-am simțit pe jumătate mort. M-am simțit paralizat de singurătate. Vorbind mai mult despre acest lucru, putem rupe acest stigmat cae îi împiedică pe mulți bătrâni să fie mai deschiși în legătură cu singurătatea. Nevoia umană de prietenie și suport nu trece cu înaintarea în vârstă. Din contră, de fapt crește. Fie că avem 24 sau 84 de ani, toți ave nevoie să ne conectăm unii cu ceilalți”, a dezvăluit Joe.

„Nimeni nu ar trebui să fie singur la bătrânețe. Credem că singurătatea nu este inevitabilă”, este părerea celor care au realizat filmulețul.


CITEȘTE ȘI: În fiecare zi, găsea o statuie în fața casei. Într-o zi, acea statuie a unui copil părea că vrea să intre în casă. Ce s-a întâmplat cu familia:

Periferia orașului este, de obicei, un loc minunat pentru a trăi când vine timpul să te stabilești și să întemeiezi o familie cu persoana iubită. Orașul mare are farmecele sale, sigur, dar nu există un loc sigur în aer liber pentru ca cei mici să iasă singuri și să se joace. Așa că din ce în ce mai mulți părinți aleg să se mute la periferie, în suburbii.

Cu toate acestea, nu trebuie să fii păcălit de liniștea din această zonă. În timp ce suburbiile ar putea părea ideale de la distanță, asta nu înseamnă că sunt complet lipsite de pericol sau de evenimente tulburătoare.

O femeie, de exemplu, s-a mutat din oraș pentru că dorea un loc mai sigur de a avea grijă de familia sa. Nu avea nicio idee că s-ar întâmpla ceva tulburător. Când vei vedea ce a pățit, vei înțelege de ce a început să regrete marea mutare.

Aceasta a început recent să experimenteze ceva foarte ciudat la casa ei din suburbie. La început, ea credea că doar copiii din cartierul ei fac farse pe seama ei, dar odată cu trecerea timpului și se întâmpla destul de des, ea a început să bănuiască că ceva mai sinistru avea loc acolo.

Foarte des, apăreau statui de copii pe peluza din față. Nu erau extrem de înfricoșătoare la prima vedere, însă când au început să apară de nicăieri în curtea casei, aceastea au început să o înfricoșeze. Cine ar putea să o învinovățească?

În fiecare dimineață erau acolo. Și în fiecare dimineață se mișcau puțin mai aproape de casă. Era aproape ca și când se mișcau noaptea când nimeni nu le putea vedea. Știa că nu era rațional și că statuile nu erau vii, dar nu exista altă explicație … sau era acolo?

Cea mai recentă dintre el a apărut chiar pe ușa din față. Ale cui erau aceste statui și ce doreau de la această familie? Erau doar o glumă inofensivă sau cineva a încercat să-i trimită femeii și familiei ei un mesaj mult mai sinistru decât un simplu salut?

Îți poți imagina cum ar fi să deschizi ușa și să găsești această statuie mică care te așteaptă când pleci din casă dimineața? Și să nu știi cum au apărut acolo?

Familia a început să regrete că s-a mutat acolo și să creadă că ar fi cazul să se mute de acolo.

Sursa: http://boredomtherapy.com