A luat o drujbă uriașă și a tăiat în două acest buștean imens! Mulți nu înțelegeau de ce vrea să facă asta, dar când au văzut ce scoate din interiorul lui au rămas blocați: „Așa ceva nu e posibil”

Clipul de mai jos a devenit viral pe canalul Youtube după ce a strâns până în acest moment peste 1 milion de vizualizări.

Imaginile prezintă talentul complet ieșit din comun al unui bărbat care reușește cu o ușurință extraordinară să sculpteze cu ajutorul unor drujbe imense trunchiuri masive. Ce îi iese este de necrezut, mai ales ținând cont de modul în care le realizează.

Cu atât mai impresionant este faptul că sculpturile pe care le realizează au un nivel al atenției la detaliu extrem de mare.

Iată cum se realizează o astfel de capodoperă:

CITEȘTE ȘI: Acest bărbat venea de ani de zile zilnic în același bar și era mereu servit de același barman, dar într-o zi le-a dezvăluit ceva neașteptat angajaților și a făcut un gest care le-a schimbat complet viețile

Când lucrezi în industria aceasta cea mai bună idee pe care o poți avea este aceea de a te ocupa foarte atent de clienții care vin zilnic în bar. Aceștia sunt cei care ajută localul să reziste pe piață, ei sunt cei care vin chiar și când economia merge prost sau când sunt vremuri bune. Dar acest lucru se uită uneori.

Un barman din Texas, Odesa, a aflat pe pielea lui cât de important este respectarea acestui simplu principiu. Jesse Gutierrez a lucrat în același bar timp de 4 ani pe postul de barman, și a primit recent suma uriașă de 1.000 de dolari ca bacșiș de la un grup de clienți fideli.

Iată cum explică el toată situația: ,,Spre sfârșitul nopții, când i-am dat nota, atunci mi-a dat bacșișul iar eu nu am știut ce să fac! Nu știam la ce să mă aștept și când a vorbit cu mine îi venea să plângă erau lacrimi în ochii lui, îmi spunea că era ceva în inima mea care i-a spus să facă asta pentru mine”.

Deși barmanul recunoaște că are o relație apropiată cu clienții fideli, el este încă șocat de bacșișul uriaș primit, dar este șocat mai ales de bunătatea și generozitatea de care au dat dovadă oamenii pe care îi vedea zilnic la serviciu.

Iată cum descrie barmanul continuarea poveștii: ,,A spus că știe că am o familie, a văzut că am soție, un copil de 3 luni. Și zicea că vrea să se asigure că lucrurile vor fi mai ușoare pentru mine în următoarele două luni”.

Iată un clip despre această poveste:

CITEȘTE ȘI: Nu știa unde îi dispăruseră copiii pe plajă, dar până la urmă i-a găsit: se jucau în jurul unui obiect ciudat, plin de scoici. La început a crezut că e o geamandură veche, dar când a privit mai atent a început să urle

Cazul pe care îl puteți citi mai jos a avut loc în Scoția și a devenit extrem de cunoscut în presa locală.

Această întâmplare trage un semnal de alarmă referitor la pericolele care ne pasc la tot pasul și la copiii mici care umblă tot mai des nesupravegheați.

Totul a avut loc pe o plajă unde familia Gravell a mers în vacanță, credeau că vor petrece un weekend relaxant, dar nu știau ce îi aștepta. La un moment dat părinții au adormit iar în momentul în care s-au trezit, copiii lor nu mai erau lângă ei.

Au decis rapid să plece în căutarea lor, a durat ceva dar într-un final au reușit: micuții se adunaseră în jurul unui obiect foarte ciudat de mari dimensiuni care era acoperit de scoici!

La început părinții au crezut că era o gemandură veche și doar de aceea și-au lăsat copiii să se joace lângă ea. Dar tatăl nu și-a putut stăpâni curiozitatea și s-a uitat mai atent la ea. Când și-a dat seama în ce real pericol se află familia lui a înlemnit!

Obiectul era de fapt o mină nedetonată din cel de-Al Doilea Război Mondial. În cazul în care exploda, ar fi ras totul pe o rază de 500 de metri.

Tatăl a sunat imediat la poliție și și-a îndepărtat familia de acel loc. Din fericire totul s-a terminat cu bine și nimeni nu a fost rănit.

Iată cum arată fără scoici: