A mers noaptea la toaletă, dar ce a ieșit din ea a trezit-o într-un coșmar. „Nu înțelegeam ce aveam!” Când și-a dat seama ce se întâmpla de fapt, a început să tremure de frică: „S-a întâmplat de două ori și…”

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-3-10.mp4"][/video2]

Beth Bamford are doar 21 de ani și a avut parte de un șoc la care nu se poate aștepta nimeni pe această lume! Fata s-a trezit în miezul nopții pentru a folosi toaleta, însă a sfârșit prin a naște nu unul, ci doi copii! Tânăra susține că nu știa că este însărcinată și a rămas uimită când a ajuns să nască singură, în baie! Se pare că a născut-o pe fetița ei, Willow, în timp ce iubitul ei, Andy Morris, în vârstă de 22 de ani, dormea în camera de alături.

Beth a chemat singură abmulanța, iar medicii serviciului de urgențe au ajutat-o să elimine placenta, dar apoi a ajuns să o nască și pe gemena Freya, deși de data aceasta cu ajutorul serviciului de urgențe care au îndrumat-o să respire.

Fata, care mai are doi copii, a mers des la medic crezând că este bolnavă însă nimeni nu și-a dat seama că este însărcinată. Ea spune că nu a avut niciun semn deoarece încă avea menstruație, nu mânca mai mult ca de obicei, iar greutatea acumulată a pus-o pe seama „grăsimii”.

„Este un mare șoc, dar și o surpriză frumoasă. Nu am știut nicio clipă că sunt însărcinată. Eram în pat cu partenerul meu când am început să am mici dureri. Nu am spus nimic dar am mers la parter pentru a-mi lua un pahar cu apă, însă durerile s-au intensificat. Am crezut că am nevoie la toaletă. Încă eram așezată pe toaletă când am născut. Nu am avut timp să simt nimic când s-a întâmplat”, a povestit Beth pentru Metro.co.uk.

„A fost totul pe fugă. Acum eram în dureri și în momentul următor aveam doi copii. Cei de la serviciul de urgențe mi-au spus că trebuie să elimin placenta. Am împins din nou dar a ieșit un alt bebeluș, nu placenta. A fost un șoc”
, a continuat ea, potrivit unica.ro.

Sursa: unica.ro