A tăiat o rățușcă de baie în două și a fugit speriat în baie. Acum îi e groază pentru copiii lui! Ce se afla înăuntru nu-și putea nimeni imagina! Știai?

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-2-7.mp4"][/video2]

Oamenii de știință au avut parte de o descoperire uimitoare atunci când au analizat o rățușcă de plastic de baie. Asta pentru că aceste jucării drăguțe de baie, de obicei galbene, sunt, după cum unii părinți au suspectat de mult timp, un refugiu pentru microbi și bacterii.

Cercetătorii elvețieni și americani au numărat microbii care se găsesc în interiorul jucăriilor și spun că lichidul tulbure eliberat atunci când rațele au fost stoarse conținea „bacterii potențial patogene” în patru din cele cinci jucării studiate, potrivit vdtonline.com.

Bacteriile descoperite includ Legionella și Pseudomonas aeruginosa, o bacterie care este „adesea implicată în infecții dobândite în spital”.

Studiul efectuat de Institutul federal elvețian de științe și tehnologii acvatice, ETH Zurich și de la Universitatea din Illinois a fost publicat marți în revista Biofilms and Microbiomes. Vei totul în clipul de mai sus.

Sursa: vdtonline.com, Daily Mail