A văzut cerșetorul desenând mereu la colțul străzii, într-o zi s-a apropiat, și i s-a tăiat răsuflarea! A scos imediat telefonul și l-a înregistrat tremurând. Acum e celebru, uimește o lume întreagă cu ce face. Uite de ce e în stare

[video2 width="540" height="360" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-8-7.mp4"][/video2]

Rafael este un om al străzii care, la prima vedere, pare un om obișnuit. Totuși, pe acesta îl diferențiază un talent special: ce este în stare să facă cu mâinile și cu o cantitate mică de vopsele este pur și simplu miraculos.

Rafael nu a făcut școala de arte și nici nu a luat lecții private, talentul său a ieșit la iveală de la sine și este în stare pură. Judecând după culorile aprinse şi peisajele frumoase, nu ai putea să-ţi dai seama că Rafael trăieşte pe străzile din Brazilia şi este dependent de substanțe interzise.

Pictorul dependent își cheltuie toți banii din vânzarea picturilor pe prafuri, nimic altceva nu mai pare la fel de important pentru el. Din păcate, povestea lui tristă nu este suficient de cunoscută, tocmai de aceea Dany Narciza a înregistrat acest clip, cel de mai sus, pentru a nu permite ca acest pictor talentat să piară din cauza substanțelor interzise. Vezi singur de ce este în stare acest om, în clipul de mai sus.