A văzut un copil alergând disperat în ploaie de o mașină, dar când și-a dat seama ce făcuse băiatul și cine îl urmărea a chemat poliția tremurând!

[video2 width=”720″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Dad-teaches-son-a-lesson-makes-him-run-to-school-in-rain-Daily-Mail.mp4″][/video2]

Un tată şi-a pedepsit fiul în vârstă de 10 ani când a aflat că acesta îşi agresa colegii în autobuzul şcolar. I-a dat o lecţie pe care o va ţine minte! Tatălui nu i-a ajuns că profesorii i-au interzis accesul în mașina școlii timp de trei zile, și a decis că vrea să acorde și el o pedeapsă în plus.

În dimineaţa următoare, şi-a dus el fiul la şcoală, dar a făcut-o în felul său: el în maşină, băiatul pe jos, prin ploaie, cu ghiozdanul în spate. În pas alergător, pe o distanţă de o milă (1,6 kilometri). Fără să crâcnească, puştiul a executat pedeapsa „în stil militar”, alergând prin ploaie în timp ce tatăl lui îl filma din maşină, potrivit eva.ro.

„Salutare tuturor, faceţi cunoştinţă cu tatăl anului 2018. Fiul meu a dat de bucluc în autobuz suficient cât să fie dat jos pentru trei zile, fiindcă a fost un pic agresiv, ceea ce eu nu tolerez, să fie clar. De aceea, el aleargă acum spre şcoală, suntem la distanţă cam de o milă, aşa că toată săptămâna o să se bucure de alergare”, spune Bryan Thornhill în înregistrarea lui pe care o puteți vedea mai sus.

Deşi nu l-a iertat pe micul obraznic, Thornill vede şi partea amuzantă a pedepsei: „Vestea bună e că piciul are un ritm bun pe milă, ar face cam 6 mile într-o oră până acum.

”Ieri dimineaţă a fost cam necioplit cu Michelle, aşa că acum, deşi plouă, mai are de alergat”, spune omul. „Am vrut doar să le arăt tuturor şi să vă dau un motiv să râdeţi puţin”, adaugă el.

Bărbatul susține că metoda lui care a fost aspru criticată a schimbat comportamentul fiul său în bine și acesta din urmă nu a mai creat probleme la școală. „Am vrut să mă asigur că într-un fel sau altul profesorii se vor bucura de prezenţa lui la şcoală, că nu-şi va mai agresa colegii şi nu va mai face alte prostii”, precizează tatăl.

Thornhill îşi încheie înregistrarea cu un sfat pentru părinţi: „Educaţi-vă copii, nu fiţi prietenii lor, fiţi părinţii lor. De asta au nevoie copiii astăzi.”

Surse: eva.ro, Daily Mail