A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu o cameră de filmat. A ieșit de acolo transpirat de frică! Uite ce a descoperit acest bărbat

Un clip a devenit VIRAL pe Youtube, până acum a strâns 16.722.448 de vizualizări, dar nu e de mirare, filmarea este ruptă dintr-un film de groază și nimeni nu își poate spune sigur ce s-a întâmplat de fapt, sau care este explicația!

Totul începe în momentul în care un bărbat a vrut să facă o glumă soției sale în timp ce aceasta făcea duș, așa că a luat o cameră de filmat și a intrat peste ea în baie. Femeia tocmai își termina dușul, și atunci când l-a văzut, a luat un prosop, l-a pus pe ea, și a ieșit din încăpere.

Bărbatul era amuzat și a continuat să filmeze încă câteva secunde, dar abia acum s-a întâmplat ceva extrem de ciudat care i-a dat fiori. Urmăriți ce s-a văzut pe filmare în materialul de mai jos.

Unii spun că este editat, alții spun că e dovada că fantomele există. Voi ce credeți?

CITEȘTE ȘI: Mama i-a cumpărat mâncare unui om amărât fără casă, dar apoi el i-a strecurat în haină un bilețel cu o mărturisire șocantă. Uite ce voia să facă bărbatul în ziua aceea:

Într-o zi un elev și mama lui, Casey, au observat un om fără adăpost care aduna monede de pe jos la marginea drumului. Din întâmplare, în aceeași zi, mama și bărbatul s-au întâlnit în același magazin, dar ce li s-a întâmplat apoi le-a schimbat viața amândurora.

Iată ce povestește Casey pe Facebook: ,,L-am văzut intrând în magazin numărându-și monedele pentru a cumpăra ceva și dintr-o dată am avut impulsul de a intra în vorbă cu el. Am vorbit cu el iar și iar deși el nu prea avea chef. Mi-a spus multe despre oameni, povestea că de obicei oamenii sunt mereu răi cu el fiindcă nu are casă, că a ajuns așa din cauza drogurilor, că urăște persoana care a devenit, că și-a pierdut mama în urma cancerului, nu și-a cunoscut niciodată tatăl și că tot ce vrea este să devină cineva de care mama lui ar fi mândră.

Când a trebuit să plec a zis să aștept puțin, voia să îmi scrie ceva ca să citesc mai târziu. Apoi mi-a întins un bilețel mototolit, cerându-și iertare pentru scrisul urât, îi tremurau mâinile. Apoi a plecat”.

Când Casey a citit biletul s-a cutremurat, uite ce-i scrisese omul: ,,Voiam să mă omor azi, dar din cauza ta acum nu mai vreau. Mulțumesc mult, om frumos”.

Această poveste dovedește că actele cele mai mici prin care ne arătăm bunătatea pot schimba vieți! Distribuie această poveste minunată, dacă vrei o schimbare în lume!