Abia acum a dat de greu! La trei luni de la nuntă, Meghan Markle nu mai suportă să facă asta, dar i se interzice! Regina nu-i dă de ales, urăște când face așa ceva!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-3-15.mp4″][/video2]

Meghan Markle, devenită Ducesă de Sussex după căsătoria cu Prinţul Harry, are acum o cu totul altă viață care se ghidează după cu totul alte reguli. Deși a ajuns una dintre cele mai cunoscute personalități din lume aproape peste noapte, totul nu este numai lapte și miere în viața sa… Chiar dacă are tot felul de beneficii şi privilegii, Meghan Markle trebuie să respecte şi câteva reguli precise, de la care nu se poate abate niciodată.

Tocmai de aici apare și nemulțumirea soției Prințului Harry. Ziarele britanice scriu că o sursă apropiată Familiei Regale a vorbit despre ce se întâmplă cu Meghan Markle, despre care se spune că este de fapt o fană a protocolului. Unele dintre lucrurile care nu îi plac sunt faptul că nu înţelege de ce nu are voie să poarte pantaloni atât de des cum ar vrea, fiind nevoită să se îmbrace mai mult cu fuste şi bluze.

În plus, lui Meghan Markle nu îi place nici ideea că nu îi este persmis să joace Monopoly, potrivit presei din străinătate.

Totuși, în ciuda tuturor acestor nemulțumiri, s-ar părea că iubirea pentru Harry este mai mare și, din respect și pentru familia acestuia, reușește, chiar dacă cu greu, să le facă tuturor pe plac, dar mai ales Reginei.