Abia acum s-a aflat: Corina Danila, fitoasa si nemultumita la filmari

Corina Danila a jucat rolul fetei bune in prima telenovela romaneasca, „Numai iubirea”.

Scenaristul a povestit ce fite a facut actrita si cum a suferit mereu ca Oana Zavoranu are mai multa priza la public decat ea.

Corina Danila a cerut anumite schimbari in scenariu, iar producatorii i-au facut pe plac.

„Oana Zăvoranu a apărut şi s-a impus ca o certitudine când practic rolul Deei rămăsese de izbelişte. Proba ei i-a convins pe toţi după ce se încercaseră multe variante, inclusiv Corina Dănilă. Până la urmă Corinei, care era angajata casei şi insista să joace, i-a revenit rolul ‘fetei bune’, Ana. Eram cu soţía la mare când s-a definitivat distribuţia şi titularizarea Corinei despre care am aflat la telefon cerea schimbări drastice în scenariu. Ana era iniţial învăţatoare, o tânară de vreo 20 de ani neştiutoare în ale dragostei. Acum am făcut-o profă de engleză cu ceva trecut amoros!

Un compromis care, spre norocul tuturor, n-a dezechilibrat balanţa mai ales că strălucirea în joc a Oanei, a cuplului Adela-Dan şi a lui Papi erau atuuri suficiente. Deşi s-a achitat corect de rol şi s-a asociat la succesul imens al proiectului, Corina n-a fost niciodată multumiţă, simţindu-se eclipsată de impactul personajului Oanei Zăvoranu. Desigur, vina era a scenaristului. O recunosc, e vina mea, am acceptat compromisul şi nu era pentru prima sau ultima dată”, a relatat scenaristul Eugen Patriche, in cartea sa, „Doua vieti-amintiri”, citat de click.ro.