Abia aștepta să vadă ce cadou i-a luat bunicul său de ziua ei. Când a văzut ce i-a pregătit, i-a căzut fața! Însă când a realizat ce era, de fapt, a început să plângă. Mai rar așa bunic!

Relația dintre nepoți și bunici poate fi una extrem de specială, iar fiecare cadou pe care cei din urmă îl fac este unul neprețuit. Iar o adolescentă a înțeles pe pielea sa acest lucru.

Este ușor de înțeles faptul că mulți copii preferă lucrurile materiale atunci când își sărbătoresc ziua de naștere sau când vine vorba despre sărbători. Pe măsură ce cresc, încep să aprecieze și lucrurile mai puțin tangibile, dar care au mult sens.

Când a împlinit 16 ani, Lauren “Ren” Blank din Texas, abia aștepta să primească niște bani sau haine. Însă bunicul său a decis să îi facă o altă surpriză, mult mai prețioasă.

Acesta a decis că este momentul ca ea să înțeleagă valoarea unor lucruri mult mai prețioase/

Când și-a deschis cadoul, Lauren a rămas fără cuvinte. Nu știa ce să spună când a văzut ce a primit de la bunicul său. Când s-a uitat mai atent, a izbucnit în lacrimi.

Aceasta a fost mereu apropiată de bunicul său, Ron Petrillo, care a contribuit la creșterea ei, încă de când era numai un bebeluș. Acesta pregătise cadoul prețios încă din ziua nașterii ei, fără ca cineva să știe și a așteptat momentul potrivit. În dimineața cu pricina, Ron a sunat-o pe mama fetei pentru a o întreba dacă este momentul să îi dea cadou și amândoi au convenit că este. Mai târziu, bunicul a venit cu trei caiete cu spirală.

Când le-a văzut, Ren a fost confuză. Apoi le-a deschis și a fost copleșită. Bunicul său trecuse pe hârtie toate momentele pe care cei doi le-au petrecut împreună, de când ea avea trei ani și până la vârsta de cinci ani. Fiecare moment!

Astfel, chiar dacă fata nu își mai aducea aminte totul, bunicul i-a povestit toate aventurile prin care au trecut împreună.

Ce poveste minunată, nu-i așa?

CITEȘTE ȘI: Șoferul din spate tot îl șicana pe cel din fața lui, care a decis să îi dea o lecție. Ce s-a întâmplat după câteva secunde. Dumnezeule mare!

În fiecare zi, mii de accidente se întâmplă în toată lumea. Fenomenele meteo, neatenția șoferilor și uneori ghinionul duc la întâmplări nefericite.

Unii șoferi aleg să fie defensivi atunci când observă faptul că nu sunt prea bune condițiile meteo, așa că fac tot posibilul pentru a rămâne în siguranță pe șosea. Alții, aleg să fie agresivi și din această cauză îi implică și pe ceilalți în situații neașteptate.

Cei din urmă au tendința de a-i pune pe șoferii grijulii în pericol, iar șoseaua poate deveni foarte ușor o capcană, așa cum a filmat un șofer un eveniment pe stradă.
Totul s-a întâmplat în Wisconsin, unde un șofer a stat periculos de mult lângă un alt șofer care se afla în fața lui. Nu a trecut mult până când lucrurile au scăpat de sub control.

Șoferul din față, a încercat să îi facă semn să fie mai prudent, dar totul s-a încheiat în mod sigur neașteptat.

Iată întreaga fază filmată de un șofer din spate. Iată de ce este o idee proastă să stai lipit de șoferul din față și să nu păstrezi distanța regulamentară: