Aceasta e „cea mai sexy deţinută” şi ar putea deveni fotomodel! A cucerit tot internetul cu frumuseţea ei răpitoare, iar imaginile din spatele gratiilor sunt virale. Uite cum arată:

În urmă cu trei ani, un tânăr pe nume Jeremy Meeks ajungea celebru datorită frumuseţii sale, după ce mai multe imagini din clipa în care a fost arestat au ajuns sa circule pe reţelele sociale. Reţeta succesului său pare să se aplice şi în cazul unei tinere de doar 20 de ani, însă care are şi ea probleme cu legea.

Pe nume Mirella Ponce, tânăra originară din California face parte dintr-un grup de crimă organizată şi a fost recent arestată de către Poliţie. În clipa în care au văzut însă cum arată bruneta, internauţii au pus mai puţin preţ pe faptul că e extrem de periculoasa. Ceea ce a atras atenţia tuturor a fost frumuseţea tinerei care a ajuns în spatele gratiilor pentru că deţinea o armă de foc fără permis.

De asemenea, oamenii legii au decis să o aresteze după ce Mirella a fost trasă pe dreapta pentru că avea o viteză foarte mare. În maşina ei s-au găsit atât arma de foc, un pistol de culoare roz, cât şi un bebeluş de doar câteva luni, despre care a fost confirmat că e fiul deţinutei.

Mirella Ponce are parul negru, tatuaje peste tot, iar unul dintre aceste desene poartă mesajul de „dragostea înseamnă durere”, notează intouchweekly.com. Fotografia tinerei deţinute a ajuns să fie postată chiar pe pagina de Facebook a secţiei de Poliţie din orăşelul american Fresno.