Aceasta e imaginea care i-a pus pe jar pe mii de oameni din toată lumea! Toți au crezut că fata are 3 picioare, adevărul e altul. Tu vezi iluzia optică? Uite rezolvarea

Imaginea de alături a devenit VIRALĂ pe mai multe rețele de socializare strângând zeci de mii de like-uri și comentarii de la oameni în toată lumea.

Ceea ce i-a intrigat pe foarte mulți este iluzia optică extrem de ciudată din imagine. La prima vedere pare că tânăra din fotografie are trei picioare, nu două.

Acest lucru este evident imposibil, drept urmare tot mai mulți au încercat să deslușească misterul.

Marea majoritate nu a reușit, chiar dacă au petrecut ore la rând analizând imaginea.

Iată răspunsul: dacă priviți cu atenție în partea stângă a fetei veți vedea că primul ei presupus picior este de fapt o VAZĂ care se poate confunda ușor datorită culorii similare.

Iată detaliul care a scăpat tuturor:

CITEȘTE ȘI: Făcea curat pe o stradă când a observat în colțul trotuarului ceva care semăna cu o pătură murdară. Când s-a dus să o ia pentru a o pune în tomberon și a băgat lopata în ea, a încremenit: era un câine. Uite cum arăta după ce a fost curățat

Imaginile alăturate au strâns mii de like-uri și comentarii până acum pe rețelele de socializare.

Povestea a început în momentul în care câțiva muncitori care curățau o stradă din Londra au observat la un moment dat faptul că în colțul unei clădiri era ceva care semăna cu o pătură murdară.

Muncitorii au decis să o ia cu lopata pentru a o pune în tomberon, dar când au băgat lopata în ea au avut un șoc. Acela nu era un obiect abandonat, ci un cățeluș viu. Acesta era extrem de murdar și își trăia ultimele zile din viață.

Oamenilor care l-au găsit li s-a făcut milă de el și l-au dus rapid la un cabinet veterinar.

Medicii de aici au avut de muncă ore întregi, dar totul a meritat la final: ei au reușit să tundă blana animalului care era îmbibată cu noroi întărit. În total cântărea peste două kilograme.

De sub blana aceea a ieșit un cățeluș foarte simpatic pe care unul dintre salvatori a decis să îl adopte.

Iată cum arăta după vizita la veterinar: