Această fată nu a fost lăsată să se îmbarce la aeroport pentru a pleca în altă țară pentru că ”e prea sexy”! Uite cu ce era îmbrăcată tânăra… ți de pare exagerat?

Maggie McMuffin călătorea de la New York la Seattle când i s-a spus la aeroport, înainte să se îmbarce, că trebuie să-și schimbe hainele altfel nu se putea îmbarca.

Aceasta purta un pulover, pantaloni scurți și jampiere. Se pare că de vină au fost pantalonașii mult prea scurți conform personalului de la aeroport. Aceștia i-au spus tinerei să se îmbrace mai decent.

Tânăra s-a oferit să-și scoată puloverul și să și-l lege de mijloc dar cei de la securitate au refuzat.

Pilotul a spus că dacă nu se acoperă la picioare atunci nu mai urcă în avion, așa că Maggie a trebuit să se ducă la toaletă și să se îmbrace.

Aceasta a postat apoi pe contul ei de Twitter povestea pentru a arăta ce i s-a întâmplat.

Voi ce părere aveți, chiar era atât de necesară toată această tevatură?

CITEȘTE ȘI: Bătrâna l-a lăsat pe un om al străzii să doarmă o noapte în casa ei, era foarte frig afară, dar când s-a trezit a avut surpriza vieții ei care a schimbat totul! Uite ce i-a făcut el pe timpul nopții

O femeie din Texas, SUA, i-a permis unui om al străzii să doarmă într-o noapte foarte friguroasă în casa ei, i-a dat mâncare caldă și a avut grijă să aibă tot ce îi trebuie. Cum a răsplătit-o?

Când bătrâna s-a trezit în mijlocul nopții a fost șocată: doamna de 66 de ani locuia împreună cu cele două nepoate ale sale la marginea orașului. Se pare că în toiul nopții bărbatul, pe nume Smith, a fost trezit de un zgomot puternic.

El a decis să nu o trezească pe femeie, ci să meargă să investigheze el însuși ce s-a întâmplat. El a presupus că cineva încerca să pătrundă în casă, dar nu avea dreptate. când s-a apropiat de ușa dormitorului femeii a auzit trosnituri și a simțit miros de fum. La scurt timp întreaga casă era învăluită în fum, dar Smith a reacționat rapid, focul izbucnise de la mansardă.

Când a început să cadă tavanul camerei sale, bătrâna încă dormea, Smith a sărit spre ea, a ridicat-o din pat și a scos-o afară. Apoi el și-a adus aminte că în aceeași casă mai erau și copii, așa că a intrat încă o dată în norii de fum și le-a salvat pe cele două nepoate ale femii care a fost atât de bună cu el.

La scurt timp după ce toți au fost scoși din casa veche de 40 de ani, totul a fost cuprins de flăcări. Gestul acestei femei de a ajuta pe semenul ei i-a salvat viața!