Această femeie a primit 65 de cereri în căsătorie. Le-a respins pe toate! Iată cum arată și de ce nu a vrut să accepte nicio cerere

Ar merita făcut un film despre această femeie. The New York Times a publicat recent povestea lui Mary Landon Baker, o persoană importantă a orașului Chicago, SUA, care a primit 65 de cereri în căsătorie de-alungul celor 61 de ani în care a trăit.

Mary a câștigat atenția tuturor ziarelor din toată lumea la începutul anilor ’20 (1920), după ce l-a părăsit la altar de mai multe ori la rând pe logodnicul ei, Allister McCormick.

Reporterii au supranumit-o ”mireasa timidă”, însă acțiunile ei din anii ce au urmat îi contraziceau vehement. Aceasta a avut numeroși iubiți de pe două continente de-alungul anilor 1920, incluzând un lord englez, un prinț irlandez, un spaniol de rang înalt, un diplomat iugoslav și actorul Barry Baxter.

Mary Landon Baker era moștenitoarea unei averi frumoase care o făcea o partidă pe cinste la însurătoare, oriunde în lume. Cu toate acestea, Mary a preferat să-și petreacă viața petrecând peste tot în lume, inclusiv cu prințul din România, decât să fie legată de un bărbat și supusă acestuia.

Mary a murit la 61 de ani, în 1961, cu 65 de cereri în căsătorie la activ și respinste toate! Asta da viață de petrecăreț.

Voi ce părere aveți despre alegerea femeii?