Acest bătrân și-a deschis într-o zi frigiderul, ce a găsit acolo l-a făcut să sune imediat la Urgențe! Poliția a venit rapid. Când am văzut ce au făcut acești oameni pentru el, mi-am recăpătat speranța în oameni

Un singur apel la poliție a mobilizat o întreagă secție în numai câteva minute. Telefonul fusese dat de către un bătrân care sunase pentru a spune că are nevoie ca cineva să îi aducă ceva de mâncare.

Omul locuiește în Mount Pleasant, un orășel mic, istoric, care are doar 5.000 de rezidenți. Fiind un oraș micuț, oamenii de aici sunt mereu gata să se ajute între ei în vreme de nevoie. Această poveste este cel mai bun exemplu.

La telefon, bătrânul a recunoscut că nu mai mâncase de două zile. Se pare că un asistent pe care îl angajase să aibă grijă de el acasă îi furase omului în vârstă de 79 de ani toți banii de pe card, lăsându-l să moară de foame chiar pe timp de iarnă!

Nimeni nu știe dacă acest om avea familie în zonă. Dar nicio grijă, poliția a sărit imediat în ajutorul lui! În acest orășel ofițerii nu sunt acolo doar pentru a păstra pacea, ci sunt și implicați în campanii care ajută comunitatea.


Aceștia i-au adus bătrânului suficientă mâncare pentru a-i ajunge timp de o lună, în plus i-au mai și dat 160 de dolari din propriile lor buzunare. Într-un final l-au găsit și pe asistentul care se făcea vinovat de furt.

Oare polițiștii din vreun oraș din România ar fi făcut la fel? Dacă și tu speri că da, la fel ca mine, hai să distribuim această poveste. Bunătatea e molipsitoare!

CITEȘTE ȘI: A îngenuncheat în fața ei, iar ea a crezut că o va cere de nevastă… Ce a urmat a enervat-o la culme, mie mi-ar fi frică să mai dorm cu ea dacă aș fi în locul lui

“Am pus marea întrebare azi“, a scris Brad Holmes în descrierea materialului video în care ”și-a cerut” iubita în “căsătorie”. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a devenit cunoscut pe internet cu filmulețul de mai jos.

Totul începe cu o o imagine normală de cuplu. Ea stă pe canapea și se uită la televizor, iar el își face de lucru prin casă. Doar că ceea ce făcea Brad este o farsă pe care puține femei ar accepta-o atât de ușor.

Totul a început cu un discurs ce părea să ducă într-un singur sens: “Știi prea bine că mă faci cel mai fericit bărbat de pe pământ. Vreau să faci acest lucru în continuare. Am o întrebare pentru tine”, a continuat bărbatul în timp ce a scos o cutie de bijuterii.

“Îmi faci o ceașcă de ceai?“, a adăugat bărbatul în timp ce iubita sa stătea emoționată în picioare în fața lui. Când și-a dat seama că totul a fost o simplă farsă, tânăra a ieșit furioasă din cameră.

Vouă vă vine să credeți? Voi ce i-ați fi făcut bărbatului vostru dacă v-ar fi făcut o așa farsă?