Acest tânăr i-a făcut cinste unei doamne cu un cocktail. Însă peste două zile ea s-a dus la șefa lui… La așa ceva nu se aștepta

Brenden McGee este un tânăr cu un suflet frumos care este lucrează de la vârsta de 16 ani. Acesta lucrează la o gelaterie în prezent, iar într-o zi s-a întâmplat să aibă un client special.

O femeie a venit să comande un cocktail, abia înțelegându-se ce vorbește deoarece era toată plânsă și vorbea printre suspine chinuite. Până la urmă tânărul Brenden a înțeles ce dorea doamna și a servit-o, spunându-i că e din partea lui.

Vizitatoarea a zâmbit printre lacrimi drept răspuns la fapta bună a tânărului. Iar Brenden a uitat repede de întâmplarea respectivă.

Conducerea gelateriei spune că mereu și-a ”educat” personalul angajat să fie omenos, să pună pe prim plan omenia și abia apoi servirea ireproșabilă.

Peste două zile aceeași necunoscută a revenit la cafenea și a cerut să fie chemat managerul… Managerul restaurantului a crezut că femeia voia să facă o plângere la adresa unuia dintre angajații cafenelei, însă cât de mare a fost uimirea ei, când a aflat că clienta nu era supărată din cauza deservirii. De fapt, cu câteva săptămâni înainte de acea întâmplare cu Brenden, a murit soțul doamnei și ea se afla într-o depresie teribilă. Vizitatoarea dorea ca tânărul să fie cumva mulțumit și ca fapta lui să devină cunoscută de oamenii din jur.


Managerul i-a spus că gelateria nu are un asemenea premiu, precum „angajatul lunii”, însă ea va face tot posibilul ca să-i îndeplinească rugămintea.

Atunci personalul a realizat un stand pentru Brenden, pe care au menționat fapta lui minunată. Evident, băiatul a fost emoționat, dar el nu a început să povestească cu semeție despre cele întâmplate, ci doar a spus că a fi bun și prietenos este pur și simplu omenește.

Iar peste două luni după aceasta tânărul a fost diagnosticat cu cancer. Însă nici boala nu l-a schimbat. Mulți oameni au donat bani pentru tratamentul lui, iar el știți ce a făcut? A îndeplinit dorința unui student suferind de cancer, dăruindu-i o călătorie la Disneyland. Brenden este o persoană extraordinară!

Sursa: Perfect Media