„Acum 30 de minute a facut un infarct fatal”! Vestea tragică primita de familia Marei Banica: Din pacate, nu s-a mai putut face nimic! Mesajele curg pe pagina vedetei: „Dumnezeu sa te ierte”!

Mara Banica are parte de un weekend greu, dupa ce catelul familiei s-a stins, sambata seara. Vedeta a anuntat ca patrupedul a murit in urma unui infarct si ca toata familia este indurerata, mai ales fiul sau, Dima.

„A murit Zorro. Avea 11 ani si Dima il considera fratele lui, desi e caine. Am aflat ca e grav bolnav in urma cu cateva luni. Am reusit sa-i prelungim viata cu tratamente, ecografii, analize…Parea ca si-a revenit. Acum o jumatate de ora, insa, a facut infarct fatal. In casa, plangem toti. Cred ca doar cei care au animale pot intelege ce inseamna asta. Dumnezeu sa-l ierte”, a scris Mara Banica.

„Cumplit! Casa o sa para goala, stiu ce zici si ce simti! Raman amintirile frumoase si mai ales amintirea unei iubiri sincere si curate / Imi pare sincer rau / Cand pleaca un membru al familiei e firesc sa resimti durerea pierderii. Dumnezeu sa te ierte, Zorro!”, au fost o parte din comentariile primite de la prietenii virtuali.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla cu Diana Belbita? Colegii de la Exatlon au dat-o de gol! „E indragostita!”

Diana Belbita a ajuns tinta glumelor colegilor ei, dupa ce Cosmin Cernat a intrebat-o ce parerea are de recompensa de la competitia de Quiz. Echipa castigatoare va primi o portie de papanasi.

„Belbita, mai tii dieta”, a intrebat-o Cernat pe luptatoare.

„Eu tin dieta cu dulciuri”, a spus ea.

„Deci renunti la papanasi in seara asta, chiar daca nu castigi”, a mai spus prezentatorul.

„Buna gluma, sa nu o mai faci niciodata”, i-a raspuns Belbita.

„E indragostita!”, a fost replica colegilor ei.

Amuzat de intreaga situatie, Giani Kirita nu a preferat sa nu se mai implice in discutie, considerand, cel mai probabil, ca il depaseste situatia.
Giani Kirita s-a ridicat de la locul lui, si-a luat ramas bun si s-a retras. Cosmin Cernat l-a chemat inapoi.

„Hai ca esti simpatic”, i-a spus prezentatorul TV.