Acum e clar: Iulia era pe scenă, dar ce i-a făcut Salman Khan i-a uimit pe toți, indienii au rămas cu gura căscată! Vezi clipul care a făcut înconjurul lumii! E real!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Salman-Khan-Singing-Allah-Duhai-Hai-Song-With-GF-Iulia-Vantur-At-Race-3-Grand-Music-Launch.mp4"][/video2]

Dacă în ultima vreme s-a tot zvonit că frumoasa Iulia Vântur are probleme în relația cu Salman Khan, se pare că nici nu poate fi vorba despre așa ceva. Cei doi au avut o lansare ca la Hollywood într-un cinema din Mumbai, cea a filmului „Race 3”, acolo unde Iulia cântă alături de artiști extrem de populari în India, iar Salman ntreține perfect atmosfera.

“Piesa «Selfish», cântată cu un artist foarte iubit în India şi Pakistan, Aif Aslam, are peste 22 milioane de vizualizări pe YouTube şi am auzit oamenii fredonând-o peste tot, dar şi la radio şi TV, ceea ce e un semn bun. Piesa e compusă de un prieten, Vishal Mishra, versurile sunt originale, sunt scrise de Salman. Echipa filmului a fost foarte încântată de piesă, a considerat că se potriveşte pentru film, aşa că au luat-o. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu melodia pe care am lansat-o astăzi, 8 iunie (n.r. ieri). Iniţial, melodia «Party chale on» trebuia să fie lansată ca single, împreună cu Mika Singh, un cântăreţ popular în India. Totul era pregătit, filmasem şi clipul în Miami, dar ne-am bucurat să aflăm că va face parte din blockbuster-ul «Race3»”, a declarat Iulia Vântur, în exclusivitate pentru click.ro.

În clipul de mai sus puteți urmări momentul în care Iulia cântă pe aceeași scenă cu iubitul ei, un moment cu adevărat emoționant pentru ea, vă invităm să-l priviți!