Are cel mai mare bust din Europa, vrea o nouă operație estetică, dar ce vrea să-și facă pe tot corpul e ireal!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-2-14.mp4″][/video2]

Martina Big este o femeie cu adevărat unică, nu doar că are cel mai mare bust din Europa după ce și-a pus implanturi cu silicon de 12 kilograme, dar acum și-a mai și modificat pigmentul pielii, deși în prezent i-a venit o nouă idee!

Femeia de 29 de ani a cheltuit până acum mai mult de 50.000 de lire sterline pe operațiile pe care și le-a făcut, dar acum s-a hotărât că vrea buze mai mari și nas “african”, potrivit dailymail.co.uk, citat de vdtonline.com.

După injectarea de pigment în piele, Martina vrea o altă operație care o va ajuta să-și atingă visul: ea vrea să devină o femeie afro-americană. Martina este nemțoaică la origine, e fostă însoțitoare de zbor, însă a renunțat la tot atunci când a început procedura de modificare a corpului, totul se petrecea în 2012.

De atunci a trecut prin următoarele schimbări: o rinoplastie, picioare mai mici, reconstrucție de talie și șolduri, implanturi cu silicon și o procedură prin care și-a modificat pigmentul pielii. Acum, Martina poartă haine tradițional africane și învață Swahil… S-a întors de curând dintr-o excursie pe care a făcut-o în Kenya, acolo unde și-a întâlnit fanii și a învățat mai multe lucruri despre cultura din care își dorește cu ardoare să facă parte, potrivit sursei citate.

“Motivul pentru care am fost în Africa este să învăț mai mult despre cultura de acolo, nu mi-am schimbat doar culoarea pielii, ci simt că sunt de culoare. Acum mă identific cu o femeie de origine africană”, a declarat Martina Big.