Are părul atât de lung încât se îmbracă doar cu el! Uite cum și-l aranjează ca să fie acoperită, imaginile cu care a uimit îi înnebunește definitiv pe bărbați!

[video2 width=”960″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-1-9.mp4″][/video2]

Sara Beygi are doar 19 ani, nu s-a mai tuns de cinci ani și își poartă părul drept bluză. Imaginile le-a postat chiar ea pe Instagram, acolo unde au devenit virale. Tânăra a postat mai multe fotografii pe internet, cu o descriere destul de surprinzatoare: “Sa-mi port parul in loc de tricou a devenit uniforma mea”.

Sara a dat un interviu, în care a vorbit despre faptul că nu și-a mai tuns părul de cinci ani și că are nevoie de ajutorul mamei dacă dorește să-și facă orice fel de codițe. “Este atât de lung încât am nevoie de încă o persoană care să mă ajute la spate, deoarece mâinile mele nu pot ajunge atât de jos”.

În plus, fata mai spune și că îi ia cel puțin 30 de minute pentru a-și spăla părul, și de cel puțin 5 ore pentru a se usca natural! Sara nu dorește să se tundă încă, pentru că vrea să vadă în ce punct se va opri părul ei din crescut. Iată imaginile în care își poartă părul pe post de îmbrăcăminte: