Asta este pensia pe care Ionela Prodan o primea după zeci de ani de muncă: Vi se pare normal să ia doar atât? Despre ce sumă este vorba:

Ionela Prodan a trăit pentru și din muzica populară. După ani de muncă pe scenă, artista a ieșit la pensie, banii fiind puțini comparativ cu munca depusă.

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan, a cântat și a încântat publicul din România cu melodiile sale de suflet, la conceretele ei din țară și din străinătate fiind așteptată cu sufletul la gură de spectatorii care au iubit-o.

După decenii petrecute pe scenă, Ionela Prodan, care a murit în data de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, a ieșit la pensie.

Pensia Ionelei Prodan, a cărei viață s-a schimbat radical în ultimul an de viață din cauza gravelor probleme de sănătate pe care le avea, era, în anul 2012, conform declarației sale de avere, de aproximativ 1.700 de lei pe lună, respectiv 20.400 de lei pe an.

În 2016, pensie acesteia a mai crescut, astfel că interpreta de muzică populară ajunsese să încaseze 2.200 de lei pe lună, respectiv 26.400 de lei pe an.

Ionela Prodan a murit ieri, 16 aprilie, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardio respirator.