Atenție, imagini în flăcări! Credea că iubitul o înșală și și-a pus prietena cea mai bună să îl seducă, dar ce aveau să facă cei doi a făcut-o să leșine! Totul a fost filmat!

[video2 width="1024" height="576" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/1024x576_MP4_1918677153010503136.mp4"][/video2]

O femeie pe nume Ashley și-a testat relația și iubitul apărând pe popularul canal de Youtube „To catch a cheater”. Alex, prietena cea mai bună a femeii a fost rugată să îl seducă pe prietenul ei, Bart, în timp ce o cameră ascunsă îi filma acestuia reacțiile.

Din păcate pentru Ashley, bărbatul, iubitul ei, nu doar a flirtat cu Alex, ci a fost de acord să meargă la ea acasă și să-și petreacă noaptea cu ea. „Nu pot avea încredere în el. Dacă o să facă așa cu prietena mea cea mai bună, cine știe de ce e în stare cu o altă fată!”, a concluzionat Ashely care a explicat de ce a ales-o pe Alex pentru sarcina aceasta ciudată: „E genul de fată pe care nu vrei să o lași în aceeași cameră cu iubitul tău. El chiar a făcut glume despre cum am putea să o facem în trei cu ea!”.

La final Ashley precizează: „Nu are voie să petreacă timp cu fete dacă nu sunt și eu acolo. Nu faci ce a făcut el atunci când ești într-o relație.” Finalul relației lor nu este prea greu de anticipat: cei doi s-au despărțit. Dar ce s-a întâmplat între Alex și Bart, asta puteți vedea singuri în clipul de mai sus!

Sursa: To catch a cheater