Au făcut scufundări dar au găsit în adâncuri o navă uriașă! Au intrat în ea și ce au văzut înăuntru a provocat scandalul uriaș! Toate țările îl vor, e acolo cu tonele și valorează bilioane de dolari! Imagini în premieră

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-8-9.mp4″][/video2]

O echipă de scafandri a găsit în largul coastelor Coreei de Sud ceva care a uimit lumea: o epavă a unei nave de război rusești la bordul căreia se aflau nici mai mult nici mai puțin de 200 de tone de aur, adică 133 bilioane de dolari în aur!

Nava rusească purta numele de Dimitrii Donskoi și se pare că purta aur pentru întreaga flotilă, în plus, a fost scufundată în 1905, pentru a nu cădea pe mâinile japonezilor după bătălia de la Tsushima, în timpul Războiului Ruso-Japonez.

Oficialii ruși au cerut ca întreaga avere să fie returnată Moscovei… „Nava este de neprețuit pentru Rusia, o relicvă unică, un simbol al eroismului nostru tragic, o parte a istoriei militare a Rusiei. Drept urmare, orice a fost descoperit la bordul ei ne aparține”.

Mai multe echipe de scafandri se pregătesc acum să aducă la suprafața epavă care se află la o adâncime de peste 400 de metri.

Iată cum arată totul în adâncul apelor: