Au găsit o cutie pentru prânz care fusese ascunsă în peretele casei lor încă din 1951! Ce au găsit în ea e cu adevărat incredibil

Cei doi soți au trăit în acea casă care data din anii 1940 de ceva vreme și au petrecut mult timp reamenajând camerele, dar au tot amânat reamenajarea subsolului. Când i-a venit și acestuia vremea, ceea ce părea o treabă simplă și plictisitoare, s-a transformat în aventura vieții lor!

În primul rând tavanul subsolului trebuia să fie înlocuit din cauza stratului masiv de praf care se acumulase din cauza zecilor de ani în care nu se mai făcuse nicio reparație.

Acesta a fost momentul în care au găsit o cutie folosită pentru a căra prânzul la serviciu sau la școală, tipică pentru americani, dar aceasta era specială fiindcă stătuse de zeci de ani acolo, stratul de praf confirma acest lucru.

Iată ce au găsit înăuntru: mai multe pachete înfășurate în hârtie. Printre pachete au mai găsit un ziar care data din data de 25 martie 1951, dar adevărata surpriză avea să sosească abia în momentul în care au deschis pachetele!

În locul sandvișurilor mucegăite pe care se așteptau să le găsească înăuntru, au găsit bani! Grămezi de dolari vechi în hârtii de câte 20, un alt pachet era cu hârtii de câte 50 de dolari, altul cu bancnote de câte 100 de dolari! Acum familia avea în față o sumă de 23.000 de dolari, bani gheață!

Cei doi au decis să angajeze un avocat pentru a se interesa de proprietarul banilor, dar acesta a aflat că bătrâna proprietară murise cu câțiva ani în urmă, așa că banii erau toți ai lor! Partea bună e că încă mai pot fi folosiți, familia plănuiește să îi investească în continuarea renovărilor casei!

O poveste genială!