Au început să tremure când au găsit un Anaconda de 10 metri lungime și peste 400 de kilograme! Era uriaș, dar ce s-a întâmplat apoi nu-și imaginau nici în coșmaruri!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Biggest-Snake-Ever-_-Construction-Workers-Discover-10m-Anaconda-at-Brazilian-building-site.mp4"][/video2]

Un clip cu adevărat uimitor face înconjurul lumii pe internet. În video apare o echipă de muncitori în construcții din Brazilia care au descoperit într-o peșteră un șarpe anaconda uriaș. Bărbații au fost îngroziți, dat fiind că uriașa reptilă măsura peste 10 metri lungime și peste 400 de kilograme!

Șarpele a fost descoperit după ce muncitorii au făcut o explozie controlată în Peștera Altamira, în Para, nordul Braziliei. Clipul pe care îl puteți vedea mai sus vă poate da o idee despre cât de mare este acel șarpe cu adevărat. Mulți dintre cei care l-au privit sunt de părere că acesta este „cel mai mare șarpe din specia lui de pe pământ”.

În cele din urmă muncitorii au legat monstrul de o macara, lucru care i-a cam scandalizat pe cei care reprezintă drepturile animalelor, asta în timp ce alții spun că șarpele a fost găsit fără viață în urma exploziei. Totuși, așa cum preciza cineva: în acele momente era „ori șarpele ori ei”.