Au mâncat, au băut, iar când au vrut să plătească… surpriza vieții lor! Ce a scris o chelneriță din Centrul Vechi pe nota de plată a unor tineri

Doi tineri bucureșteni au avut parte de o surpriză neplăcută.

Cei doi băieți au ales să petreacă o seară în oraș, la unul dintre pub-urile din Centrul Vechi al Capitalei. Bărbații și-au comandat câte o bere, niște alune, dar și ceva de mâncare. După ce au terminat de povestit, au cerut nota de plată, așa cum era și normal. Când aceasta a fost adusă, cei doi au avut un șoc.

În orice local normal, care se respectă, mesele au un număr. Aici, în loc de numărul mesei, tinerii au observat cu stupoare că scria: „masă fraieri”.

Se pare că domnișoara care i-a servit pe cei doi, Irina, a preferat să treacă pe bon acest apelativ jignitor, în locul numărului mesei.

Indignați de fapta chelneriței, bucureștenii au refuzat să plătească ceea ce au consumat, condiserând că au fost jigniți foarte tare de către personalul localului.

Nu știm cum s-a terminat toată întâmplarea, dar, cert este că seara celor doi tineri dornici de distracție s-a terminat într-un mod neplăcut, fiind ruinată de acest gest ofensator.

Tu ce reacție ai fi avut dacă ai fi fost în locul lor?

CITEȘTE ȘI: E studentă și își crește singură fetița. Într-o zi a trebuit să se învoiască de la un curs pentru că nu avea cu cine să o lase. Răspunsul profesoarei a făcut înconjurul lumii, uite ce i-a putut spune

Morgan King are 21 de ani și este o mămica unui copil de câteva luni pe care îl crește singură. Pe lângă asta, ea este și studentă la universitatea din Tennessee și muncește noaptea într-un restaurant pentru a se putea întreține și pentru a-și crește fetița.

Pe 14 iunie, Morgan a lipsit de la un curs unde avea un test. Aceasta i-a scris profesoarei ei un e-mail pentru a-și cere scuze că nu a putut ajunge la curs deoarece nu a găsit pe nimeni care să stea cu fetița ei, Korbyn. Răspunsul profesoarei a devenit viral în scrut timp.

Dr Sally B. Hunter, profesoara în caz este și ea părinte, așa că a înțeles problema tinerei. Iată e-mailul ce a provocat atâtea reacții.

„Hey Morgan,

Ne-am mirat că azi nu te-am văzut la curs.

Îmi pare rău de problemele cu copilul tău. Dacă, pe viitor mai ai probleme în a găsi pe cineva care să stea cu Korbyn, să știi că o poți aduce la curs. Mi-ar face plăcere să o țin în brațe în timp ce predau, în timp ce tu poți fi atentă și îți poți lua notițe. Lucrez pentru departamentul Familia și Copilul, ar fi urât să nu permit vizita unui copil. Să știi că vorbesc serios, oferta mea este serioasă, adu-o pe Korbyn cu tine.

Anunță-mă dacă te mai pot ajuta cu ceva.”

După acest episod, Morgan și profesoara ei au devenit populare în orașul său. Morgan a primit invitații la diferite emisiuni pentru a vorbi despre acest e-mail.

Sursa: unica.ro