Avea profil pe un site de întâlniri romantice și un bărbat i-a scris să se întâlnească. I s-a părut interesant, așa că a acceptat. Când a ajuns la la cafenea și a văzut cum arată partenerul ei era să facă infarct… Dar ce-i mai grav urmează de aici încolo…

Cu toții am avut parte și de întâlniri neplăcute și de întâlniri plăcute. Dar ați avut vreodată întâlire cu un bărbat de 97 de ani?

Probabil că nu. Ei bine, asta a pățit Priya-Alika Elias, care povestește o întâmplare de neuitat pe care a trăit-o acum ceva timp.

Avea profil pe site-ul OKCupid, un site pentru cei care vor să-și găsească perechea amoroasă, și a ajuns să vorbească pe chat cu un bărbat. Acesta avea un profil interesant, care prezenta toate locurile pe unde s-a plimbat, dar care nu avea o poză clară cu el și nici nu prezenta vârsta acestuia.

Cu toate astea, Priya a decis să încerce pentru a vedea ce se întâmplă. Când s-a întâlnit cu bărbatul a rămas șocată să afle că acesta putea să îi fie stră-bunic, atât de bătrân și de gârbovit era.

De rușine, nu a plecat și a stat de vorbă cu el la un ceai. Când să plece, după o oră, bărbatul a pus mâna lui peste mâna ei și i-a spus ceva ce a făcut-o să leșine, sau așa credea ea, pentru că nu-și mai amintește de la șoc, ce a urmat apoi:

”Locuiesc două blocuri mai încolo și nu îmi prea folosesc p*** dar femeile mi-au spus că îmi preferă gura”.

WoW, generația veche, niște romantici incurabili, nu?

Priya nu mai știe cum a ieșit de acolo, pentru că ce a urmat apoi a fost să ajungă acasă și să își șteargă profilul OKCupid.

Acum a revenit în online pentru a-și da întâlniri ca înainte, dar după acea experiență a făcut o pauză destul de lungă.