Băiatul acesta a văzut cum un bețiv a răpit o fetiță de 7 ani de pe stradă ziua în amiaza mare și a decis să ia măsuri de unul singur! Ce s-a gândit să facă e pur și simplu nebunesc, uite cum s-a terminat totul

TJ Smith are 11 ani și se juca afară împreună cu alți câțiva copii în orașul lui natal din Texas într-o sâmbătă atunci când ceva tragic s-a petrecut chiar sub ochii lui. De nicăieri și în plină zi un bărbat a venit și a răpit pe o fetiță în vârstă de 7 ani care se juca.

Prima dată TJ a crezut că bărbatul era unchiul fetei, sau o altă rudă de-a ei, dar a simțit că ceva nu e în regulă, așa că a decis să îi urmărească, și foarte bine a făcut!


În timp ce îl urmărea pe bărbat TJ s-a oprit la casa unui vecin pe care îl cunoștea și i-a spus ce văzuse, apoi a fugit în urma celor doi. James, vecinul, și-a luat imediat cheile de la mașină și a plecat împreună cu soția sa după ei. Cuplul nu i-au putut găsi din prima, dar apoi l-au văzut pe TJ care arăta disperat către o casă abandonată.

Bărbatul în stare de ebrietate era în curte, încercând să o ridice pe fetiță la fereastră, pentru a o introduce în casă, nu i-ar fi găsit niciodată dacă TJ nu l-ar fi ținut aproape pentru a le arăta locul.

James l-a trântit pe bărbat la pământ în timp ce soția lui suna la poliție și o îmbrățișa pe micuța care era îngrozită. Alți vecini li s-au alăturat pentru a-l imobiliza pe acel om până când poliția a sosit și l-au arestat.

Rayshawn, răpitorul, a declarat că plănuia să întrețină relații sexuale cu fata în casa părăsită, și ar fi scăpat basma curată, dacă nu ar fi fost curajosul TJ.


Polițiștii i-au dat băiatului o insignă de poliție pe care el a purtat-o foarte mândru a doua zi la școală.

DISTRIBUIE povestea acestui băiețel curajos astăzi!

CITEȘTE ȘI: Nu știa unde îi dispăruseră copiii pe plajă, dar până la urmă i-a găsit: se jucau în jurul unui obiect ciudat, plin de scoici. La început a crezut că e o geamandură veche, dar când a privit mai atent a început să urle

Cazul pe care îl puteți citi mai jos a avut loc în Scoția și a devenit extrem de cunoscut în presa locală.

Această întâmplare trage un semnal de alarmă referitor la pericolele care ne pasc la tot pasul și la copiii mici care umblă tot mai des nesupravegheați.

Totul a avut loc pe o plajă unde familia Gravell a mers în vacanță, credeau că vor petrece un weekend relaxant, dar nu știau ce îi aștepta. La un moment dat părinții au adormit iar în momentul în care s-au trezit, copiii lor nu mai erau lângă ei.

Au decis rapid să plece în căutarea lor, a durat ceva dar într-un final au reușit: micuții se adunaseră în jurul unui obiect foarte ciudat de mari dimensiuni care era acoperit de scoici!

La început părinții au crezut că era o gemandură veche și doar de aceea și-au lăsat copiii să se joace lângă ea. Dar tatăl nu și-a putut stăpâni curiozitatea și s-a uitat mai atent la ea. Când și-a dat seama în ce real pericol se află familia lui a înlemnit!

Obiectul era de fapt o mină nedetonată din cel de-Al Doilea Război Mondial. În cazul în care exploda, ar fi ras totul pe o rază de 500 de metri.

Tatăl a sunat imediat la poliție și și-a îndepărtat familia de acel loc. Din fericire totul s-a terminat cu bine și nimeni nu a fost rănit.

Iată cum arată fără scoici: