Bărbatul a făcut o poză care părea banală, în ea apărea un străin care conducea pe o femeie în ploaie. Când am văzut cine și ce era sub umbrelă și ce se întâmpla de fapt afară în ploaie, am încremenit, mi s-a făcut pielea de găină

Deepak Saini tocmai părăsea un magazin atunci când a observat un act remarcabil de bunătate care l-a oprit din drum.

A postat totul pe internet și cuvintele lui au devenit virale, iată ce scria:

„Tocmai plecam de la un magazin când am văzut cât de tare ploua afară. Erau foarte puțini oameni care așteptau în furtună. Atunci am observat un bărbat care, rând pe rând, conducea pe fiecare femeie, mamă sau copil, până la mașinile lor, totul sub umbrela lui. În acel moment nu mai conta că el era de culoare și că femeia pe care o ajuta era albă. Era un om care ajuta pe alt om. Acum suntem prea concentrați pe rasă și ne lăsăm dezbinați prea ușor. Bunătatea e ceva de care toți avem nevoie și fie ca acest om să devină un exemplu.

Când am văzut ce face omul ăsta mi-am spus: lumea trebuie să vadă asta. Sunt oameni care sunt buni în oricare rasă a pământului și trebuie să ne concentrăm mai mult pe cum ne putem ajuta între noi și pe cum putem fi alături unii de alții, și mai puțin pe ce ne dezbină”.

Un post de știri l-a găsit pe acest bun samaritean, numele lui este James Varnado, cuvintele lui despre ce a făcut sunt pur și simplu minunate:

„Oamenii sunt oameni. Ajutați. Nu contează cine ești. Nu contează cu ce te ocupi. Nu contează nici dacă ești cea mai bogată persoană de pe pământ, sau cea mai săracă. Cineva are nevoie de ajutor? Ajută! Eu nu mă așteptam ca cineva să pună asta pe internet, nu voiam să îmi fie recunoscută fapta. Pur și simplu am făcut ceea ce fac mereu”.

Mie mi se pare incredibilă această poveste! Dacă și tu crezi la fel, ajută-ne să o răspândim! Toți merităm să știm că se mai întâmplă și astfel de mici minuni!

CITEȘTE ȘI: Șeful ei a concediat-o pe loc când a văzut cum a venit îmbrăcată în prima zi de muncă: “Te crezi pe centură?” E incredibil ce rochie a ales să poarte fata asta, fără nicio jenă

Se pare că tânăra din imaginea alăturată nu a ținut cont de aceste principii. Ea a fost foarte fericită în momentul în care a reușit să obțină un job pe care și-l dorea de multă vreme.

Văzându-se cu contractul semnat probabil a crezut că își permite orice, așa că a decis ca în prima zi de muncă să poarte o rochie extrem de provocatoare, cu un decolteu foarte adânc, ce îi lasă la vedere sânii.

Mare greșeală, totul s-a întors împotriva ei. Când a văzut-o, șeful a decis să o concedieze pe loc. Voi ce părere aveți, ce-o fi fost în capul ei?