Bărbatul a salvat o lebădă de la moarte sigură, gestul de recunoștință pe care l-a făcut pasărea i-a făcut pe toți martorii să lăcrimeze. Uite ce s-a întâmplat

Despre lebede trebuie să știți că nu sunt deloc niște păsări foarte prietenoase, ele își ocrotesc mereu teritoriul și pot fi agresive.

Nu acesta este cazul lebedei din imaginile de mai jos. Richard Wiese, prezentatorul emisiunii „Born to Explore” a vizitat în timpul filmărilor locul numit Grădina Lebedelor, din Marea Britanie. Acesta este spațiul care a servit drept scenă a acestei povești ce a uimit întreaga lume.

În timp ce se plimba prin grădină, Richard a văzut o lebădă care fusese rănită din cauza ciocnirii cu un gard de fier. Prezentatorul i-a acordat păsării ajutor și a avut mare grijă de ea până când s-a recuperat complet și a fost capabilă să se întoarcă în grădina ei.

Iată ce povestește el despre momentul excepțional când lebăda, drept mulțumire, l-a îmbrățișat cu gâtul: „Am strâns-o la piept, pentru ca ea să se simtă confortabil și în siguranță. Simțeam cum îi bate inima. Ea s-a relaxat și și-a răsucit gâtul în jurul gâtului meu. Este absolut minunat, când simți legătura și încrederea acestei păsări oarecum neprietenoase. Lebăda pur și simplu a înțeles că nu am de gând să o rănesc, ci doar să o ajut”.

Iată un material video unde puteți vedea multe imagini ale acestui moment minunat: