Bărbatul ăsta a șocat lumea! A cheltuit peste 80.000 de dolari ca să arate ca Britney Spears! A făcut peste 90 de operații, e incredibil cum arată acum

Bryan Ray are 31 de ani, locuiește în California și a devenit de-a dreptul obsedat de cântăreața lui preferată – Britney Spears, de aceea a și făcut tot posibilul pentru a arăta ca ea!

Primul pas a fost un implant dentar, pentru ca zâmbetul lui să fie același cu zâmbetul vedetei. Totodată, el cheltuiește 500 de dolari pe lună pentru creme care, cred el, îl ajută să-și mențină tenul tânăr. Bryan i-a învățat și mișcările de dans ale cântăreței, iar prietenii au început să îi spună Britney.

Printre procedurile pe care le-a suportat se numără și o operație la nas, i-a fost injectată grăsime în obraji, părul facial i-a fost eliminat cu laserul, medicii i-au operat buzele, i-au făcut injecții cu botox, și multe, multe altele.

Bărbatul spune că vrea să arate ca ea pentru că, în ochii lui, Britney Spears este perfecțiunea întruchipată: ,,Încă de când eram tânăr era ceva referitor la Britney Spears și calitățile pe care le avea, credeam despre ea că deține pachetul complet. Ea va fi mereu cea mai mare inspirație a mea”.

Iată cum arată acest bărbat după atât de multe eforturi de a deveni altcineva: