Bărbatul își renova casa și a dărâmat un perete. În spatele lui a găsit o cameră secretă care ducea la un tunel. Când a intrat în el a ieșit abia peste câteva ore! Ce era acolo fusese ascuns sute de ani! Galerie foto

În 1963 un bărbat din provincia Nevşehir, din Turcia, a dărâmat un perete al casei sale, dar în spatele lui a descoperit o cameră misterioasă care l-a condus la un sistem complicat de tunele care avea și camere ce erau asemănătoare unor peșteri. Se pare că ceea ce descoperise el era de fapt orașul subteran antic al Turciei, numit Derinkuyu.

Rețeaua de tuneluri elaborată includea intrări discrete, guri de aerisire, fântâni și pasaje de legătură. El este numai unul dintre cele 12 orașe săpate în stâncă în Cappadocia cu mii de ani în urmă. Timp de secole nimeni nu a știut nimic despre ele.

Orașul subteran Derinkuyu nu este nici cel mai mare nici cel mai vechi, dar cele 18 etaje ale sale îl face să fie cel mai adânc! Acesta a avut mai mult ca sigur rolul unui buncăr uriaș care a fost construit pentru a-i proteja pe locuitori de război sau de dezastre naturale.

Avea acces la apă proaspătă, fântânile nu erau legate de sistemul apei potabile de la suprafață pentru a se evita contaminarea. Tunelul mai avea și camere individuale, magazine, camere comune, morminte, arme, vite și ieșiri secrete. Exista chiar și o școală cu o cameră de studiu completă!

Iată mai multe imagini:

CITEȘTE ȘI: Se plimba pe lac când a văzut un cerc perfect cu un model ciudat pe gheață! Nu s-a putut abține și l-a atins! Ce s-a întâmplat în secunda următoare e incredibil! Video

De multe ori ni se întâmplă lucruri ciudte pe care nu le putem explica. Unele lucruri vor rămâne mereu un mister.

Doi bărbați se plimbau pe un lac în Utah, SUA, și au dat peste ceva ce nimeni nu le-a putut explica. În încercarea de a documenta fenomenul ciudat au făcut un clip și l-au pus apoi pe Youtube.

În filmare se poate vedea un cerc perfect înăuntrul căruia există un model bizar făcut din mai multe găuri în gheață. Curioși, bărbații s-au apropiat pentru a arunca o privire mai atentă.

Au văzut imediat că înăuntrul fiecărei gropi era ceva, un fel de obiecte moi și albe. Curioși, au atins acel conținut. Deși există mai multe teorii, nimeni nu poate spune cu siguranță ce au filmat. Cea mai populară teorie pe rețeaua socială Reddit este aceea că acel lichid alb lipicios ar fi de fapt un fel de antigel natural cauzat de o ciupercă rară sau de o specie de pește arctic care a fost prins și mâncat de un prădător. Da, știu, nici eu nu am înțeles mai nimic din această explicație…

Unii, mai paranoici, cred că acesta este semnul clar al unei invazii extraterestre… Uite cum arăta totul de aproape:

CITEȘTE ȘI: Erau la o coadă uriașă în Supermarket, dar când le-a venit rândul nu le-a venit să creadă ce făcea casiera de la casa de marcat cu produsele lor și ale celorlalți! Video incredibil

Sărbătorile de iarnă sunt perioada preferată a anului tuturor, putem petrece timp cu familia și prietenii și ne putem odihni. Totodată trebuie să facem și pregătiri. Printre acestea se numără și cumpărăturile. Petrecem săptămâni căutând cadourile perfecte, așa că trebuie să recunoaștem că uneori poate fi și o perioadă destul de stresantă.

Edeka, un supermarket din Germania, ia foarte în serios treaba de a-i face pe clienți să se simtă speciali. Au amenajat locul minunat, au pus muzică, dar parcă tot nu era de ajuns.

Cei care au oferit o surpriză de mari proporții clienților au fost casierii. Imaginează-ți că ești la casa de marcat iar casierul îți ia produsele și le scanează iar și iar. Prima dată clienții au fost confuzi, nu înțelegeau ce se petrece, dar după ce au realizat ce supriză frumoasă li se face, au fost extrem de fericiți. Din fericire totul a fost filmat și pus pe Youtube sub formă de reclamă.

Nu îți vom distruge surpriza, privește cu ochii tăi ce au făcut casierii: