Bătrâna a intrat în salonul de înfrumusețare și a cerut rușinată să i se facă un machiaj: ,,Știu că sunt urâtă, vreau ceva simplu, ca să îmi amintesc de tinerețe”. Când a văzut la final cum arată a început să plângă!

Este un fapt cunoscut că uneori machiajul poate face minuni, dar câteodată transformările sunt atât de spectaculoase încât parcă nici nu mai e vorba despre aceeași femei și pare, de aceea, greu să crezi că este real! Acesta este și cazul acestei femei trecută de prima tinerețe.

Ea a intrat într-un salon de înfrumusețare și a cerut, umilă, un machiaj simplu fiindcă voia să-și amintească de anii tinereții sale.

Iată ce i-a spus ea fetei care s-a ocupat de transformarea sa impresionantă: ,,Știu că nu sunt cea mai frumoasă și că nu arăt deloc bine. Nu vreau să vă mănânc mult timp, vreau doar un machiaj simplu, ca să îmi amintesc de anii tinereții. Va fi o mică alinare pentru mine”.

Atât de impresionată a fost tânăra de modestia bătrânei doamne încât s-a străduit foarte tare să îi pună în valoare trăsăturile și a dat tot ce avea mai bun. La final a reușit machiajul perfect, ceva extrem de spectaculos. Se pare că în momentul în care s-a privit în oglindă, bărâna a început să plângă de fericire și să spună că nici nu se recunoaște!

Iată transformarea ei incredibilă:

Sursa: Kanal D