Bătrânul vine în fiecare dimineață în fața restaurantului său alături de o fotografie înrămată, când a văzut ce era în poză s-a cutremurat, a plecat și a plâns… Acum vrea să afle toată lumea!

[video2 width="640" height="360" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-8.mp4"][/video2]

Cei care servesc masa dimineața la un restaurant din Gaeta, Italia, au parte de o imagine sfâșietoare. Fotografia postată recent pe Facebook de Giorgio Moffa, deținătorul restaurantului, l-a impresionat chiar și pe Ministrul de interne Matteo Salvini. Acesta a și distribuit pe Twitter imaginea. Fotografia a fost făcută în orașul Gaeta, în centrul Italiei. După ce a fost urcată de internet, această a stârnit diferite comjentarii, ajungând să primească 7.000 de like-uri și 4.000 de share-uri, notează ciao.ro.

Cel care a dezvăluit povestea bătrânului este Moffa, deținătorul restaurantului: bătrânul vine în fiecare dimineață la malul mării, în același loc, pentru a întâmpina ziua alături de fotografia soției sale decedate. „Batranul are 70 de ani si poarta numele de Giuseppe Giordano. Sotia lui, Ida, a murit in urma cu 7 ani. Fotografia a fost facuta in fata restaurantului meu”, a spus el.

Giordano a întâlnit-o pe Ida când avea 16 ani și ea 17. Ida a rămas gravidă și cuplul s-a căsătorit, chiar dacă paritii lor nu erau de acord. Perechea s-a bucurat de o viață liniștită, până în 2011, când Ida a murit.

Moffa a postat imaginea pe pagina sa de Facebook, alături de textul: „Prin acest gest plin de dragoste si tristete, am putut sa empatizez cu cei care i-au pierdut pe cei dragi. Stiu si eu despre asta, avand in vedere ca mi-am pierdut fiul in varsta de 5 luni si doi frati mai tineri”, a spus autorul fotografiei.

Mai sus puteți privi un clip despre această poveste incredibilă de dragoste dincolo de orice limită, chiar și de cea a vieții…