Bombă! Adelina Pestrițu cu lenjeria intimă pe stradă! Video incredibil, a recunoscut chiar ea! „Nu puteam să îi las acolo, erau ai mei…” Uite de ce a fost în stare!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-_Despre-noi-in-spatele-camerei_-_-EDA-Video-Blog.mp4"][/video2]

Adelina Pestrițu povestește chiar ea un episod care o amuză și acum. Se pregătea să meargă la o ședință foto și se pregătise punându-și într-o pungă de hârtie toate cele necesare, dar ce a pățit nu și-ar fi imaginat nici în coșmaruri.

Iată ce povestește chiar ea în video blogul său de pe Youtube:

„Mi-am făcut bagajele să plec, și aveam la mine o pungă mare cu chiloți și sutiene, pentru că așa se întâmplă la ședințele foto, trebuie să le car după mine pentru că niciodată nu știu cum pozez. Și… Mergând eu, așa, era o zi foarte friguroasă, având pe umăr punga de hârtie cu chiloți și sutiene. S-a întâmplat ca cineva să oprească mașina, să mă lase și pe mine să trec, pe trecerea de pietoni. Trecând strada, și concentrată fiind pe cu totul altceva, punga din hârtie s-a rupt… Pe trecerea de pietoni (râde). Și practic mi-am împrăștiat toți chiloții și sutienele… Moment în care eu nu am vrut să recunosc fapta. Și am mers, mi-am văzut de drum, pentru că am zis: nu, nu, nu, nu e adevărat, nu mi se întâmplă mie asta! Trecătorii au început să îmi adune mie chiloții, eu cu punga ruptă îmi vedeam de drum și mă gândeam că totuși trebuie să mă întorc să le adun, că sunt ai mei, adică, practic nu pot să-i las pe stradă…”

Continuarea o puteți asculta chiar din gura ei, în clipul de mai sus!

Sursa: EDA Video Blog