Bombă în lumea mondenă! Este însărcinată la 26 de ani! A făcut anunțul la câteva luni de la nuntă! Sunt în al nouălea cer, felicitări!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-11-4.mp4″][/video2]

Frumoasa actriță americană Kate Upton, în vârstă de 26 de ani, a anunțat recent că este însărcinată cu primul ei copil, iar totul se petrece la numai două luni de la nuntă.

Kate, care a fost declarată la un moment dat ce amai sexy femeie în viață, a publicat o fotografie pe Instagram în care a atașat un mesaj care i-a uimit pe fanii ei din întreaga lume: „Însărcinată în Miami”. Îmbrăcată într-un costum roșu, burtica este deja vizibilă, dar și sânii i s-au mărit, semn că sarcina este destul de avansată.

Vă amintim că actrița Kate Upton s-a căsătorit cu jucătorul de baseball Justin Verlander în noiembrie 2018, în cadrul unei ceremonii fastuoase, care a avut loc în Toscana. Katherine Elizabeth „Kate” Upton este o actriță și fotomodel american, cunoscută pentru aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issue. Ea a fost modelul de pe coperta revistrei în anii 2012 și 2013.