Bombă în showbiz! Este dată în judecată, acuzată de un furt uriaș! Ce a îndrăznit să facă vedeta e uluitor! Nimănui nu-i vine să creadă așa ceva despre ea! Ce a furat

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-7-11.mp4″][/video2]

Kim Kardashian, celebra vedetă de televiziune cunoscută mai ales pentru formele ei voluptoase și pentru posteriorul ei așișderea, a fost recent dată în judecată de către o companie care o acuză că i-ar fi furat logo-ul. Este vorba despre logo-ul pe care starul american l-a folosit pentru cel mai nou parfum pe care l-a lanat pe piață.

Drept urmare, compania de marketing Vibes Media a acuză pe Kardashian că, prin firma sa KKW Fragrance, i-a furat logo-ul, pe care l-a folosit pentru parfumul Kimoji Vibes ce a fost lansat pe piață în trei versiuni și care a avut deja vânzări de milioane de dolari, deși a fost lansat săptămâna aceasta, potrivit TMZ, citat de unica.ro.

Vibes Media înregistrase logo-ul în 2012, iar acum cere vedetei ca parfumul său să fie scos de pe piață și lotul existent să fie distrus, în plus, reprezentanții companiei vor și despăgubiri bănești. Kim a mai fost acuzată că a furat designul sticlei de parfum KKW „Body”. Aceasta sticluță a fost făcută să arate ca fundul vedetei, însă criticii susțin că este similară cu „Classique” al lui Jean Paul Gaultier, care a fost lansat în 1993, potrivit aceleiași surse.

Kim Kardashian are 37 de ani și este căsătorită cu rapperul Kanye West, alături de care are trei copii. Starleta este cunoscută datorită filmulețului deocheat în care apare alături de fostul iubit, dar și datorită formelor ei apetisante, un subiect delicat pentru mulți internauți, mai ales că recent vedeta a postat pe Instagram o imagine care a generat vâlvă uriașă!

Sursa: unica.ro