Cazul care a uimit lumea! Primarul și-a obligat polițistele din tot orașul să stea dezbăcate pe stradă! Uite cum arată femeile și unde s-a întâmplat! Da, e chiar el!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-5-1.mp4"][/video2]

Autoritățile din Liban par disperate să atragă turiști, iar pentru asta se folosesc de orice, chiar și de umilirea femeilor din țara lor. Primarul a obligat polițistele să poarte pantaloni cât mai scurți. Totul s-a petrecut în Brummana, un oraș mic din Liban care este pe cale să devină celebru după o decizie controversată luată de primarul localității. Situat la doar 16 kilometri de Beirut, Brummana tocmai a instaurat o politică incredibilă pentru toate femeile polițist. Agentele de circulație vor fi obligate să poarte de acum pantaloni foarte scurți.

Cum șia justificat primarul „ordinul”?! El spune că vrea să schimbe percepția culturală și să atragă turiști străini din Occident. Pierre Achkar, primarul Brummana a declarat: “Noi, in Liban, incercam sa schimbam perceptia turistilor occidentali despre tara noastra. 99% dintre turistii in zona Mediterana poarta pantaloni scurti. Nu vad nimic in neregula cu decizia noastra.”

Câteva ONG-uri combat această decizie, pe când sindicatul polițiștilor a declarat că bărbații se consideră discriminați fiindcă trebuie să poarte pantaloni lungi tot timpul anului. În imaginile de mai sus puteți vedea cum arată polițistele care sunt extrem de frumaose, probabil alese pentru a face străzile un loc atractiv…