Ce observă un bărbat prima dată la o femeie! Mulți cad în capcană:

Când vine vorba de relații, fiecare persoană are lucruri care îi plac foarte mult și lucruri pe care le destestă. Unele lucruri sunt observate imediat, în timp ce altele ajung să deranjeze mult mai târziu.

Decizia de a intra într-o relație este, de obicei, făcută în grabă, cu „capul înainte” cum se spune popular.

Un bărbat observă multe lucruri la o femeie atunci când începe să se întâlnească cu ea și în acele momente de început ia decizia dacă va rămâne sau nu cu ea. Până la urmă, pentru asta există prima întâlnire!

Am adunat cele mai importante lucruri pe care le-ar putea face probabil la o întâlnire un bărbat, iar unele dintre ele s-ar putea să te surprindă. Iată ce observă prima dată un bărbat:

1. În primul rând, cheia pentru a cuceri un bărbat este zâmbetul autentic. Bărbații doresc să vadă un zâmbet real și prietenos atunci când se întâlnesc cu femeia pe care o plac. Nu afișa un zâmbet fals sau forțat, pentru că va fi observat imediat.

2.Igiena personală. La o primă întâlnire, trebuie să fii impecabilă. Unghiile îngrijite, părul proaspăt spălat și un machiaj discret vor face o impresie foarte bună. La fel și un parfum discret.

3. Un râs sexy. Dacă râsul tău sună ca a unui măgăruș sau ca a unei școlărițe, poate că ar trebui să fii ceva mai rezervată, să nu te audă tot restaurantul. Însă, dacă îți plac glumele lui, atunci trebuie să încerci să râzi cât mai natural.

4. Postura. Bărbațuii se uită foarte mult și la acest detaliu. Ține-ți umerii în spate și capul sus și arată că ești o femeie încrezătoare în tine.

5. Prietenii tăi. Nu degeaba se spune: „cu cine te asemeni, te aduni”, așa că atunci când îți va vedea prietenii, va înțelege multe lucruri despre tine și despre cum ești alături de ei.
6. Modul în care mergi pe tocuri. Dacă nu ești deloc pricepută să mergi pe tocuri, atunci ar fi bine să renunți la ele și să alegi ceva în care să te simți încrezătoare și să nu pari că nu te descurci. Dar dacă știi să mergi bine pe ele, atunci alege o pereche de pantofi clasici și sexy, cu care îl vei da gata.

7. Ochii spun multe despre tine și, dacă simte că ochii tăi „râd” atunci când îl vezi, cu siguranță că va fi fermecat de ei. Nu îi machia excesiv și va fi cucerit.

8. Bineînțeles că se va uita și la sâni. Însă ar fi bine să nu îi afișezi excesiv încă de la prima întâlnire.