Ce s-a întâmplat cu Susan Boyle, artista care a devenit cunoscută la un concurs de talente. Când avea toată lumea la picioare, a lăsat totul baltă, iar motivul este de necrezut:

În 2009, toată lumea a asistat la „nașterea” unei adevărate legende. Îmbrăcată ciudat și cu un comportament care dădea de bănuit, Susan Boyle a șocat pe toată lumea atunci când a început să cânte în cadrul unui concurs de talente.

Nu a reușit să câștige marele premiu, însă deja casele de producție se băteau pentru a ca ea să își lanseze un album.
„I Dreamed a Dream” a fost piesa cu care Susan a reușit să câștige inima a milioane de oameni din toată lumea și toți se gândeau că aceasta va avea o carieră lungă și înfloritoare.

Piers Morgan, gazda show-ului i-a spus atunci: „Când ai stat acolo cu zâmbetul acela și ai spus că vrei să fii ca Elaine Paige, toată lumea a râs de tine. Acum nimeni nu mai poate să râdă”.

În următoarele luni, aceasta a reușit să cânte în fața Papei, a Reginei Angliei și chiar a fostului Președinte Barack Obama.

Însă, de ceva timp, aceasta a intrat într-un mare con de umbră, iar motivul este unul cutremurător. La numai patru ani de la prima apariție publică, Susan a fost diagnosticată cu sindromul Asperger, o formă avansată a autismului, iar acest lucru a liniștit-o. În copilărie, acesteia i s-a spus că are probleme la nivelul creierului, iar diagnosticul a liniștit-o.

Dar asta nu a fost singura lovitură. Deja afectată de boală, Susan și-a pierdut ambii părinți, iar în 2015, și-a pierdut și sora cea mare din cauza unei boli necruțătoare, iar acest lucru a fost devastator pentru artistă.

În 2014, aceasta a reușit și să aibă primul iubit, iar din acest motiv, a decis să apară mult mai puțin, pentru a se concentra asupra relației sale.

CITEȘTE ȘI: Ce s-a întâmplat cu Susan Boyle, artista care a devenit cunoscută la un concurs de talente. Când avea toată lumea la picioare, a lăsat totul baltă, iar motivul este de necrezut:

Acum că a devenit un om de afaceri de succes, Joe Cohen își mai dorește doar o parteneră potrivită de viață. El povestește că a încercat orice, fără noroc: ,,Opresc femei pe stradă. Am încercat și în baruri, activități, evenimente. N-am avut noroc.”

Așa că, pentru a face lucrurile să funcționeze așa cum vrea el, a decis să ofere frumoasa sumă de 10.000 de dolari oricui îl ajută. În plus, oferă și 2.000 de dolari oricui l-ar putea prezenta cuiva care i-ar putea prezenta o femeie! Folosindu-și propriul website pentru a se descrie, el pune acolo și o listă de ,,Termeni și Condiții”.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.
– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.
– Femeia trebuie să fie în California de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.
– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.
– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

(Tot el mai spune că va plăti întreaga sumă dacă se va vedea cu succes timp de 4 luni cu femeia respectivă.)

Ce s-a întâmplat? Deocamdată anunțul lui a devenit mega-celebru și ajunge la din ce în ce mai mulți oameni. Dacă o va găsi pe aleasa inimii sale, atunci cu siguranță va afla toată lumea!