Ce s-a întâmplat între Alina și Mariana când au ajuns în România: Erau prietene, dar… Alina a fost intrebata daca s-a intalnit cu Razboinica! Ce raspuns fabulos a dat: Aveau dreptate cei care spuneau că este falsă?

Alina, fosta concurenta din echipa Razboinicilor. se bucura de timpul petrecut alaturi de cei dragi si de lucrurile care i-au lipsit cat timp a fost in Republica Dominicana.

Alina a iesit astazi la plimbare si le-a raspuns fanilor la cele mai arzatoare intrebari. „#feeling #great Aveti intrebari?!?! Vreau SA stam putin de vorba… Deci?!?! Astept”, a scris ea pe Facebook.

Internautii au profitat de ocazie si au intrebat-o daca are iubit, daca il iubeste pe Stefan si daca a reusit sa se intalneasca cu Mariana, fosta Razboinica.

„Nu am iubit”, „Stefan imi este prieten, amic. Am trecut prin multe impreuna, am plans, am ras… Ne-am fost alaturi la greu, ne-am sprijinit unul pe celalalt, Insa ne leaga o frumoasa prietenie! Nu o poveste de iubire”. „Inca nu ne-am întânit. Am vorbit la telefon de cateva ori”, sunt raspunsurile pe care le-a dat Alina la intrebari.

CITEȘTE ȘI: Ce se va intampla la o zi dupa botezul fetitei Gabrielei Cristea. Cristina Siscanu: ”Nasul Madalin e responsabil cu darul!”

Se anunta un weekend de pomina, cu zile pline si frumoase in showbiz-ul romanesc. La sfarsitul acestei saptamani, Gabriela Cristea isi va crestina fetita si va organiza prima petrecere grandioasa pentru Victoria, micuta sa in varsta de 6 luni. Iata ce se va intampla la o zi dupa botezul fetitei vedetei tv.

Detaliile au fost stabilite, atat pentru ziua cea mare a botezului si petrecerea ce va urma, cat si pentru cea de-a doua zi, cand nasii ii vor face prima baite finutei lor. Cristina Siscanu a marturisit ce se va intampla la o zi dupa botezul fetitei Gabrielei Cristea.

Dupa cum cere traditia la crestini, la o zi dupa botez, nasii, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, dar si cealalta pereche de nasi, vor fi invitati acasa la fini. Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor pregati cadita Victoriei, iar cea mica va fi imbaiata de nasicile ei in apa plina de flori, banuti de argint si parfum.

“Tot atunci, finuta va primi cadouri din partea noastra. Pe langa trusoul pe care i-l vom darui la biserica, la botez, i-am pregatit multe hainute din bumbac organic si incaltaminte speciala pentru primii pasi si foarte multe jucarii.

Asa am stabilit cu finii (n.r.cu Gabriela Cristea), ca aceste daruri sa i le ducem Victoriei a doua zi. Nasul Madalin e responsabil cu darul”, ne-a declarat Cristina Siscanu.

sursa: wowbiz.ro