Cei mai ciudați copaci din lume! Ai crede că sunt sculptați, dar nu e așa. Fotografiile care te lasă fără cuvinte

Natura este mereu surprinzătoare și nu încetează să ne uimească în fiecare zi. Oricât de mult am interveni noi să schimbăm câte ceva, natura ne demonstrează că poate face de-a lungul timpului.

Natura poate produce forme complexe pe care nu ne-am aștepta niciodată să le găsim în lumea sălbatică. Și uneori, rezultatele sunt pur și simplu prost. Aici sunt 30 de copaci care arata ca altceva in intregime.

Nu sunt doar niște simpli copaci, sunt celebrarea spectaculoasă a vieții și a naturii.

Vedeți fața bărbosului?

Dacă vizitezi Cambodgia, nu trebuie să ratezi copacii de bumbac ce înconjoară templul Ta Prohm. Înălțimea uimitoare a acestora, la fel ca rădăcinile ce șerpuiesc în jurul lor cu siguranță te vor fascina. De altfel, Ta Prohm este înscris în lista UNESCO World Heritage.

Iată și alte fotografii uimitoare:

CITEȘTE ȘI: Și-a făcut aceste fotografii și le-a trimis pe mail. A intrat în pământ de rușine când a aflat la cine au ajuns. Ce trebuia să facă, de fapt! Toată lumea a râs de ea:

Poate ți s-a întâmplat și ție vreodată să fii rugat să faci ceva și să faci complet pe dos, însă să îți pregătești celebra scuză: „nu am înțeles”.

Alyssa Stringfellow este cunoscută pentru „momentele ei blonde” (cuvintele ei, nu este ale noastre, dar și pentru un extraordinar simț al umorului.

Aceasta a povestit o întâmplare de-a dreptul amuzantă, care i-a făcut pe mulți să râdă cu lacrimi.

„Am discutat despre posibilitatea de a posta sau nu toată ziua, deoarece este destul de jenant să recunoaștem, dar am decis să merg și să împărtășesc adevăratul meu, într-adevăr … cu adevărat moment blond cu voi”, a scris ea pe Facebook. Să sperăm că veți râde cu poftă când veți afla că am terminat! Deci, iată ce s-a întâmplat. Luați popcornul pentru că a venit momentul să povestesc,” își începe Alyssa întâmplarea atât de amuzantă.

Pentru a-și trece mașina pe numele bunicii sale ca să nu mai plătească o asigurare foarte mare, un angajat de la compania de asigurări a sunat-o pentru a-i cere să facă niște fotografii mașinii din față și din lateral. Însă compania nu spunea ca EA să-și facă fotografii, ci MAȘINII!

Însă ea s-a conformat, și-a făcut pozele cerute și le-a trimis companiei de asigurări.

„M-a sunat mai târziu în seara aceea și mi-a spus că va avea nevoie de datele de pe permisul de conducere, de data nașterii mele, de o imagine directă și de o fotografie luată din fiecare parte. Mi-a dat adresa de e-mail și am trimis prin e-mail informațiile împreună cu fotografiile chiar în acea noapte”.

Cei de la asigurări au râs foarte tare când au văzut fotografiile și după câteva luni i-au trimis un mesaj:

„Bună Alyssa,

Voi avea nevoie de pozela fel ca cele pe care le-ai făcut, cu excepția faptului că trebuie să fie ale autoturismului tău”.

Și bunica sa a râs când a auzit ce a putut să facă nepoata, însă era prea târziu, iar povestea deja ajunsese să fie una cunoscută.

Deși a fost rușinată de pățania sa, a împărtășit-o cu toată lumea.