Cel mai dement număr de dresură din câte există! A luat leul în cârcă, dar ce s-a întâmplat apoi cu ceilalți 7 lei nici el nu-și putea imagina! Cazul e real, privește ce s-a întâmplat

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-9-6.mp4″][/video2]

Dacă vrei să vezi cel mai dement număr de dresură de lei de pe pământ, ai ajuns unde trebuie! Ceea ce vei vedea în clipul de mai sus te va șoca cu siguranță. Unele dintre cele mai periculoase animale de pradă de pe pământ au fost îmblânzite de un dresor din Rusia, la un nivel la care nu ne-a mai fost dat să vedem. Tipul asta a avut curajul să intre în ring cu 8 lei fioroși care făceau exact ce le dicta el.

Pe lângă clasicele numere cu urcatul pe scaun, leii au dat dovadă și de un respect impresionant pentru dresorul lor, care nu a fost niciodată nevoit să ridice vocea sau să îi lovească.

Totuși, punctul culminant al spectacolului a fost momentul când dresorul a pus un mascul să se ridice pe 2 stative, cu picioarele din față pe unul și cu cele din spate pe altul. S-a apropiat de el din laterală și efectiv a luat animalul în cârcă. Acum trebuie să știți că un leu poate avea chiar și 200 de kilograme la mauritate, dar acesta nici măcar nu s-a clintit în spatele dresorului său.

Mai apoi dresorul a mers la alt leu și și-a băgat capul între fălcile lui. Ce s-a întâmplat vedeți în clipul de mai sus.