Cineva i-a făcut o poză în timp ce cădea la supermarket, apoi toți cei care o cunoșteau râdeau de ea. Tot internetul o cunoaște acum, dar ea și-a folosit faima pentru a le transmite ceva șocant, uite ce le-a zis

Poate că ați văzut poza de mai sus, cea a unei femei care cade într-un supermarket, totul s-a întâmplat în anul 2012. Poza cea crudă a devenit de atunci virală devenind un meme popular, după ce i s-a adăugat și text.

Jennifer Knapp Wilkinson a recunoscut că ea este femeia din imagine, iată ce a avut ea de zis despre ceea ce numește ,,Cele 15 minute de FAIMĂ ale ei”:

,,Acestea sunt cele 15 minute de faimă ale mele. Probabil ați văzut imaginea. Cel mai rău lucru despre ea este că îi face pe oameni să creadă că o femeie grasă cade dintr-un cărucior pentru că e prea leneșă să coboare din cărucior pentru a lua sucul pe care vrea să îl cumpere.

Eu am o boală foarte gravă la coloana vertebrală, unul dintre oasele coloanei, o vertebră, s-a mișcat din loc. Cele mai comune simptome ale bolii sunt cele legate de slăbiciunea corpului și a picioarelor. De asemenea, din această cauză, sunt obeză și sufăr și de depresie cronică. Mă lupt cu boala mea zilnic, m-am alăturat unei săli, dar greutatea mea este încă o luptă.

Poza a fost făcută în 2012, atunci mă dureau foarte tare picioarele așa că am folosit un cărucior. Am vrut să cumpăr suc pentru soțul meu, bea așa ceva în cantități uriașe. M-am aplecat să-l iau, dar căruciorul a alunecat. Nu am gândit nimic despre incident pentru că m-am obișnuit ca oamenii să facă comentarii malițioase despre mine.

Chiar dacă nu îmi poți vedea dizabilitățile, ele sunt reale și sunt acolo. Așa că data viitoare când mai vedeți poze care fac mișto de oameni, amintiți-vă că nu știți nimic despre acei oameni sau despre problemele cu care trebuie ei să se confrunte în fiecare zi. A râde de cineva nu e NICIODATĂ inofensiv.

Nu cer de la nimeni să accepte obezitatea, aceasta este o problemă care declanșează multe alte boli. Totodată nu cer nimănui să-i fie milă de mine sau să-i pară rău pentru mine. Ceea ce vreau este compasiune, înțelegere și respect pentru o altă ființă umană. Sunt o persoană – vă rog, tratați-mă ca atare!”


Dacă credeți în mesajul acestei femei, DISTRIBUIȚI cuvintele acestea, mesajul ei este unul extrem de important!