Cornelia Rednic l-a cunoscut pe Lupu in clasa a x-a si s-a maritat cu el. După 26 de ani de căsnicie… “Vreau să fac anunţul că eu şi soţul meu vom avea un…”

Cornelia Rednic a făcut anunțul după 25 de ani alături de soțul ei, atât pe scenă cât și în viața personală. Cei doi pregătesc un spectacol important, iar artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Cornelia Rednic şi soţul său împlinesc 25 de ani de carieră, iar pentru a sărbători acest lucru vor organiza un spectacol special.

“Vreau să fac anunţul că eu şi soţul meu facem 25 de ani de carieră artistică şi vom avea un spectacol. Sunt fericită”, a spus Cornelia Rednic la “Antena Stars.

Cornelia şi Lupu Rednic au împlinit 26 de ani de căsnicie şi 25 de ani de carieră împreună. Artista de muzică populară a dezvăluit cum a renunțat la școală pentru cel care i-a devenit soț.

“Eu după clasa a 10-a am renunţat la şcoală, eram măritată. Am terminat clasa a X-a şi eu m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând. Avem 26 de ani de când îmi mănâncă capul”, a spus Cornelia într-o emisiune TV.

CITEȘTE ȘI: Bucurie mare in familia Maruta! Au impartasit bucuria lor cu toti fanii si au primit mii de mesaje cu felicitari

16 martie este o zi foarte importantă în viața Andrei și a lui Cătălin Măruță. Acum 7 ani, pe această dată, s-a născut fiul lor, David.

Cântăreața a marcat momentul printr-o postare pe Facebook, strângând mii de mesaje de felicitare în numai o oră.

”7 ani de cand am nascut primul copil. De cand am invatat ca se poate iubi mai mult, infinit mai mult decat credeam vreodata. Azi e despre el, despre cat il iubim. La multi ani, David! Tu si Eva sunteti viata noastra!”, a scris Andra Măruță pe rețetaua socială.

Ea a postat și o imagine cu cei doi copii, strângând zeci de mii de aprecieri. La cei șapte ani, pe care îi împlinește azi, David Măruță are propria pagina de Facebook, unde a strâns peste 100.000 de prieteni.