De-a dreptul cutremurător! A inceput slujba de inmormantare a Monicai Buliga si a celor doi copii ai ei, ucisi cu cruzime de propriul tata! Ce se întâmplă chiar în aceste momente în casa părinților femeii cu sicriele victimelor:

Aproximativ 200 de oameni au venit sa ii conduca pe ultimul drum pe Monica, Ioana si Stefan Buliga, victimele triplului asasinat care a ingrozit o tara intreaga. Distruse de durere, rudele celor trei nu au avut puterea sa deschisa sicriele victimelor. Patru preoti oficiaza slujba de inmormantare.

Florin Mircea Buliga (43 de ani) s-a prezentat la Politie marti, 27 martie, si a spus ca si-a ucis sotia si pe cei doi copii. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

„A povestit in timpul audierilor ca a asteptat ca femeia sa adoarma pe masa de masaj si apoi a injunghiat-o de trei ori in piept cu acelasi cutit cu care a incercat si sa se sinucida. A invelit-o apoi cu o patura si i-a asezat pe piept ordideea alba.” In tot acest timp, el sustine ca fiul sau era il alta camera si se juca la calculator.

A mai povestit ca s-a mai rugat un timp, dupa care si-a sunat fiica, iar fata i-a spus ca vine imediat acasa. Odata ajunsa la domiciliu, fata i-a spus ca este obosita si ca merge la culcare. A mai asteptat pana la ora 24.00, dupa care si-a injunghiat fiica de opt ori tot in zona inimii.

Apoi a mers in camera baiatului, pe care l-a injunghiat de trei ori. A lasat cutitul pe patul baiatului“, a declarat Daniel Danca, procurorul de caz si prim-procuror la Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

Foto: Raluca Dabija/ corespondent Stirile Kanal D